Re: szukam dobrego logopedy
juz Ci wszystko pisze. Chirurgia szczękowa nie miesci sie na terenie AM, tylko wczesniej - od strony Gdańska, ale na tej samej ulicy. na przeciwko jest jakaś siłownia. Tam teoretycznie nie trzeba miec skierowania, ale mnie pytali czy mam (chyba zeby miec podkladke w razie czego) ja miałam na laryngologię, ale powiedzieli że nie szkodzi. Obejrzeli sobie moje dzieciatko i stwierdzili, że faktycznie krótkie. Pewnie zrobiliby od razu, ale raz, ze miał katar, dwa, że budynek jest po remoncie i stwierdzili, ze lepiej w oddzielnej operacyjnej salce. Dostałam telefon, nazwisko profesora i miałam dzwonic po katarze. zadzwoniłam w zeszłą srodę i teraz ide w piatek. Profesor powiedział, że 4 dziewczyny go przytrzymają, on ciachnie, a mamusia bedzie pewnie stała obok i płakała z synciem:). wszystko milo, sympatycznie i szybko.
Jak patrzyłam na cennik - to nawet prywatnie to kosztuje tylko 150 zł, czyli niewiele.
Mnie w wojewódzikim przeraził termin i fakt pelnej narkozy, przeciez to małe dziecko, a zabieg małoinwazyjny, więc po co ta narkoza?
0
0