szukam fajnej dziewczyny tzn normalnej

może to mnie szukasz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szukam fajnej dziewczyny tzn normalnej

tak Ola mail lub gg i się może coś ruszy........

Kontakt powiadasz... w sumie czemu nie :) tylko tak na forum?????:P

Nazywał się Puszek Okruszek :)

zgadzam sie z Toba, ale to niedotyczy wszystkich, podaj prosze jakis kontakt do siebie Aleksandro

Nie tylko Ty widzisz BlueBell84 takie widoki ja też widuję takich ludzi a przy nich towarzysz wierny pies idąc za swoim panem w krok w krok na prawdę jest mi żal tych ludzi ale zawsze mają swojego towarzysza życia przy sobie.

no nie mozna popadac ze skrajnosci w skrajnosc;)

Tak mi się przypomniało, że zawsze (od kilku lat) jak wychodzę z domu do pracy, to mijam pod drodze takiego bezdomnego złomiarza/zbieracza śmieci z wózkiem. Zawsze towarzyszy mu wielki owczarek wpatrzony w niego jak w tęczę, śledzi jego każdy ruch i krok. Ludzie mijają tego człowieka w najlepszym wypadku z obojętnością, większość pewnie nawet ze wstrętem, a dla tego psa jego pan jest całym światem. Niesamowite...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedyś miałem psa i jak wracałem ze szkoły zawsze czekał na mnie pod drzwiami jak przekręcałem klucz w zamku cieszył się na mój widok szczekał z radości po prostu witał mnie a jak mi było źle to przychodził do mnie i kładł swoją głowę na moich nogach i patrzył na mnie rozumiał że mi jest źle iż jest mi smutno a zabawne było że podawał mi swoją łapkę.

Pies to dobry pomysl, ale nie przesadzajcie, chyba az tak zle nie jest i swiat az tak nie zdziczal zeby mozna bylo tylko na wiernosc i wzajemnosc psa liczyc?

Armaros ja mam psa i to prawda on zawsze będzie przy Tobie na dobre i złe :D

Co do psa to ja osobiscie bardzo sie zastanawiam nad jego kupnem:) Bo wyslucha zawsze sie bedzie cieszył jak Cie widzi i zawsze bedzie sie mialo do kogo przytulic:) szkoda tylko ze nie doradzi w trudnych zyciowych sprawach:P

A co do znajomosci fakt coraz wiecej ich umiera wiec jak ma sie grono tych najblizszych przyjaciol trzeba o nich dbac... szkoda tylko ze czasem sa taakkk bardzo daleko.

Oczywiście, że mam przyjaciół, choć to krótka ale konkretna lista. Fakt, za moich czasów przyjaźń była na dobre i na złe. Ale kobiety podrywało się zupełnie inaczej ;))))

Halewicz jestem ciekaw czy Ty masz znajomych przyjaciół, którzy zawsze Ci pomogą w trudnych chwilach albo Cię doradzą. Halewicz świat się zmienił i nie ma już tak jak było za twoich czasów że pomagało się a potem ktoś ten Ci pomoże zamiast pomocy dostajesz kopa w d*pę. Lepiej kupić psa bo przynajmniej będzie wiernym twoim przyjacielem zawsze będzie przy twoim boku.

oj Armaros, Ty chyba maggi do zupy szukasz, co? *_O

BlueBell84 zgadzam się z Tobą że masz się tyle znajomych a jak się ma problem a chciało się z kimś pogadać o swoich problemach to nie ma nikogo i wtedy człowiek odczuwa ten ból samotności. Znajomi są tylko wtedy jak oni czegoś potrzebują od Ciebie wtedy masz ich pełno ale jak Ty masz problem to znajomość spada do zera taka prawda i bolesna:(

No cóż, można mieć 500 znajomych na facebooku i być samotnym, prawda?Internet (a zwłaszcza serwisy społecznościowe) stwarzają iluzję bliskości: czatuję, mailuję, wrzucam na ścianę, że piję właśnie herbatkę i oglądam ciekawy filmik na youtube, taguję, jestem otagowywana, wszyscy wiedzą, że "lubię to"...Tak dużo, a zarazem pustka, bo kiedy ma się problem, albo chce się najzwyczajniej w świecie poważnie pogadać, to grono 500 znajomych niespodziewanie się kurczy...

i dlatego trzeba dazyc do tego zeby to waskie grono pielegnowac, albo zeby moc to grono lekko powiekszac:)

mysle ze w ogole coraz wiecej znajomosci (zawieranych gdziekolwiek) umiera smiercia naturalna...ludzie zachowuja pozory znajomosci np na facebooku a prawda jest taka ze (chyba) kazdy ma tylko garstke ludzi z ktorymi spotyka sie realnie, takie najblizsze grono znajomych.

tak, ciezko jest znalezc zloty srodek, ale faktycznie czesto brak jest chemi, mimo ze na necie milo sie konwersuje, stad wniosek, ze niestety ( moze stety - sam nie wiem ) aspekt fizyczny tez jest wazny, musi byc ta chemia, ajk to trafnie nazwalas, a co do kregu znajomych, milo icjh ejst meic, ale z reguly takie znajomsoci potem umieraja smiercia naturalna, zgodzisz sie?

tak zle tak niedobrze - z jednej strony fajnie poznac kogos w necie bo mozna powymieniac sie pogladami itp ale co z tego skoro potem przychodzi do spotkania i zonk bo nie ma chemii, niby fajnie bo zawsze owieksza sie krag znajomych, ale...

Inne tematy z forum

Poznam geja (36 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...