szukam fajnej dziewczyny tzn normalnej

może to mnie szukasz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szukam fajnej dziewczyny tzn normalnej

a ja bez logo też się odzywam zalogowana Krzysiu każdy sposób jest dobry :)

zalozylem konto, wiec uleg zmianie lekko moj nick z Krzysiek na Krzysiekbis, pozdrawiam:)

Czesc, widze ze puszka pandory sie otworzyla:) Bluebell, alexandra, goha, zgadzam sie ze co do forum, ze inaczej postrzegamy osoby ktore znamy poprzez internet - znamy je pod katem charakteru a nie tylko wygaldu, oczywicie zeby zwiazek mial szanse oba te warunki musza byc spelnione, tez jestem optymistycznie nastawiony do swiata, ale po 30 ciezko jest znalezc lokal gdzie nie bedzie sie wygladalo jak rodzic ktory przyszedl po swoja latorosl, a co do pytania no logo - -kogo szukam, hmm, to chyba za malo mniejsca zeby to opisac, poza tym czasmi ciezko ubrac to w zwykle slowa, wypowiadane na forum:) pozdrawiam

pewnie że wierzyć pamiętają i uwielbiają dalej;)))

idąc na imprezę skanujemy towarzystwo wybieramy wzrokowo za i przeciw, wielu się odrzuca przez zachowanie a to u niektórych wychodzący stres,
to własnie takie se gadanie na forum określa pierwszy wizerunek jeśli ktoś nie ściemnia bo wtedy nie patrzymy przez pryzmat jaki brzydki, za gruba, kurdupel, w co on się ubrał ja jestem za taką formą kontaktu aby do przodu i więcej nadziei no i czasu....

Hmmm... szczerze osobiscie mysle ze internet to miejsce do pozania kogos jak kazde inne. Na imprezie, wsrod znajomych albo wlasnie tu przez internet tak samo mozna kogos poznac milego i fajnego jak i totalnie nieodpowiednia osobe mimo pierwszych mysli ze z tego moze cos byc.

Co do imprez zgadzam sie...idziesz i juz wszyscy mlodsi, mnostwo ludzi idzie sie zabawic i kogos wyrwac- i nie oszukujmy sie tak samo dziewczyny ida wyrwac facetow( mimo ze sie do tego nie przyznaja) jak i faceci dziewczyny. Wszyscu gonia za czyms nie wiadomo za czym ...Mam wrazenie ze czasy sie zmienily, zmienily sie na gorsze......
( pomimo mojej wypowiedzi tak naprawde jestem bardzo optymistycznie nastawiona do swiata ) :P

Też mam ten problem. Nie oszukujmy się, na imprezie naprawdę trudno jest poznać kogoś sensownego. Większość facetów idzie tam wyrwać dziewczynę na jedną noc. Wydaje mi się, że nie ma też takiej otwartości między ludźmi co kiedyś, paradoksalnie może właśnie za sprawą internetu (wszyscy siedzą na gg, facebookach i tym podobnych wynalazkach, wiedzą o sobie wszystko, więc po co rozmawiać...?). Do niedawna myślałam, że poznanie kogoś przez Internet to jakaś forma desperacji, teraz sądzę, że w dzisiejszych czasach jest to chyba najlepsza (jeśli nie jedyna) droga...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Krzysiu każda możliwość jest dobra a internet może tylko pomóc :)

napisz kogo szuaksz dokładnie :D

w takim rzie witam wszystkich "nienormalnych":) a jak według "ja" w dzisiejszych czasach gdy kazdy jest zabiegany znalezc swoja druga polowke? nie mowie ze internet to jedyne miejsce, ale jesli wyroslo sie juz z cotygodniowych imprez, czasy studenckie bezpowrotnie minely, a w pracy nie uwazam zeby byl to dobry pomysl, to jak sie odzalezc?

wiem, 3godz temu szalałam z moją suką na śniegu aż mi się makijaż zniszczyl ale bylo warto :)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

na tulipany troszkę za późno ale popatrz przez okno też pięknie i biało......

...;)

nienormalna i do tego z bukietem świeżo ściętych białych tulipanów...;)

"uwielbiam" takich trolli co to wsadzaja kij w mrowisko, dzięki Bogu jestem nienormalna :))))

Mi do "normalnosci" daleko i dobrze mi z tym :) inaczej chyba bym zeswirowala :P

proszę proszę i lekarz nas odwiedził.......zbadał.........i określił mianem normalnych......... pozdrawiam

bez dystansu to siebie, poczucia humoru i zainteresowań człowiek by zgłupiał a na pewno depresja, o której się tu mówi miałaby miejsce.
a czemu na forum? a czemu nie? w końcu możemy pogadać ze sobą a w realu? nie wiadomo czy byłoby nam dane, bo nie wiem - różnica wieku, poglądów, miejsca zamieszkania i wiele wiele innych powodów a tak coś tam ktoś tam rzuci - i wszyscy huurrrra - mamy Cię !!!!

Normalni ludzie nie szukają partnerów w necie ;)

No tak grunt to poczucie humoru i duzy dystans do siebie:) A co do bajeru to jak dla mnie jest przereklamowany :P no ale od czegos zawsze trezba zaczac :)

To nie było desperackie stwierdzenie tylko takie pół żartem pół serio :)
Zdecydowanie jestem przeciwna czemukolwiek na siłę.
I tak masz rację każdy może w sobie coś mieć tylko trzeba tego szukać. :)

Inne tematy z forum

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.