szukam koleżanki- Gdynia i okolice
Hej. Zacznę tak jak wszyscy od słów: niedawno przeprowadziłam się do Gdyni i poszukuję koleżanki z którą mogłabym iść do kina ( uwielbiam to), basen, na zakupy. Mam partnera, który pracuje od rana do wieczora i czasami czuję się samotna :( Chętnie porozmawiałabym z kimś zwyczajnie o życiu.
Z racji tego,że pracuję w Gdyni interesują mnie znajomości z Gdyni lub ewentualnie z Wejherowa, Redy czy Rumi.
Mam 25 lat i nie mam dzieci ( dla niektórych to istotne). Nie mam wymagań odnośnie nowej znajomości z wyjątkiem płci- kobieta :) Mój partner nie zaakceptowałby mężczyzny :P
kontakt: wiola-myszyn@wp.pl
ps. oferty z podtekstem seksualnym czy propozycją związku/ sponsoringu mnie nie interesują.
Z racji tego,że pracuję w Gdyni interesują mnie znajomości z Gdyni lub ewentualnie z Wejherowa, Redy czy Rumi.
Mam 25 lat i nie mam dzieci ( dla niektórych to istotne). Nie mam wymagań odnośnie nowej znajomości z wyjątkiem płci- kobieta :) Mój partner nie zaakceptowałby mężczyzny :P
kontakt: wiola-myszyn@wp.pl
ps. oferty z podtekstem seksualnym czy propozycją związku/ sponsoringu mnie nie interesują.