Witam. Jestem w ciąży i w swoje ciuchy niedługo się nie zmieszcze . I tak naprawde nie wiem gdzie w Gdyni, Rumi są sklepy z odzieżą ciążową. możę ktoś pomoże
ja prawie wszystkie ciuchy w ciąży kupowałam w normalnych sieciówkach, spodnie w hm mama i jedna spodnice w happy mum ale tam ceny mnie odstraszyly ;p dzisiaj obkupilam sie w ciepłe swetry i tuniki w c&a, nie typowo ciążowe - bo jeszcze na razie daje radę w normalne :)
w wakacje na forum pisali, że sklep z odzieżą ciążową na hali w Gdyni jest likwidowany. Jest tam jeszcze? Kupiłam tam extra dwie pary spodni i bluzkę. Super sklep, więc szkoda, gdyby zlikwidowali.
sklep miał być zlikwidowany, wszystko ku temu zmierzało bo nawet u nich na stronie o tym było, ale w ostatniej chwili ponoć znalazł się jakiś nowy właściciel, tzn. ktoś go chyba po prostu odkupił i prowadzi dalej pod tą samą nazwą chyba
Zapraszamy do nowego butiku z odzieżą ciążową i dziecięcą. Mieścimy się w Gdańsku na Oruni Górnej (tuż obok pętli tramwajowo-autobusowej). W ofercie nowa odzież typu outlet oraz wyselekcjonowana odzież używana w bardzo atrakcyjnych cenach.