szukam żony na gwałt :-)

jak w tytule
ja 31 lat 190 cm blondyn
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Madzia

Jeżeli jesteś zainteresowana zostaniem żoną na gwałt to chyba sporo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

o kurcze, chyba jestem przeterminowana:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja się czuję doceniona ;-)
Pozdrawiam znawcę.

Z tym adresem sugerującym zawód (stomatolog) to trochę po bandzie poszedłeś:)

Tym sposobem od razu ograniczasz swoje pole manewru.

Sugeruję poszukać na popularnym dużym "sympatycznym" serwisie randkowym na literkę "s" oczywiście.

Nie zaczynaj od swoich wymagań bo tym sposobem też ograniczasz swoje pole manewru, te subtelne sprawy lepiej zostawić na boku.

Od tego są filtry aby przefitrować kandydatki pod takim czy innym kątem (np wyglądu czy wyznania;) itp

Wierność i inne sprawy wychodzą w życiu niezależnie od deklaracji (często wbrew nim) i nie ma sensu o nich pisać.

Typowa dobrze poukładana panna (bez balastu dziecka i nie przeterminowana - czytaj stara panna) i tak patrzy zawsze na nasze osiągnięcia, wygląd i charakter, kolejność przypadkowa. Zatem to co napiszesz nie ma dużego znaczenia. No może poza sytuacją gdy się pisze tak desperacki anons (stosowanie słów o podtekście seksualnym również mocno odstrasza). Zatem lepiej napisać mniej i śmieszniej niż dużo i głupio.

Jak doradzał tutaj jeden internauta - przede wszystkim uśmiech i pozytywne nastawienie oraz podejście "nic na siłę". W tym kontekście stosowanie słowa "gwałt" również jest strzałem w stopę.

Ja swoją 2gą połówkę znalazłem poprzez portal randkowy po 2-3 latach poszukiwań, pomimo ogromnych wymagań w końcu się udało:)

Życzę powodzenia, wytrwałości i uśmiechu.

A jak już znajdziesz to napisz:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe czy tam też taki mądry byłeś.Jak nie masz nic lepszego do roboty to napisz coś mądrego a nie próbujesz zabłyszczeć a tylko iskrzysz

wiek nie gra roli może mieć 60
ważne żeby była chętna na gwałt i zdolna do czynności prawnych
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

wiek nie gra roli

Madzia

A w jakim wieku!!?

Re: szukam żony na gwałt :-)

Cross, nie biorę każdego, jak to ująłeś, tylko poszukuję odpowiedniego kandydata. Różnica jest na tyle znacząca, że myślę iż nie muszę tłumaczyć dalej tego wątku.

~ja to znaczy że bierzesz każdego który zagwarantuje ci papierek z nagłówkiem akt małżeństwa?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

trzymam kciuki... daj znać jak poszło...
pozdrawiam Was oboje
:o)

tak się składa, że ja poszukuję męża bo znudziło mi się życie na kocią łapę ale kandydatów brak :/
napisałam na podanego maila, zobaczymy jaki będzie odzew...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

czlowieku rusz zadek idz w weekend na skwerek na spacer,tam chodza setki samotnych fajnych dziewczyn,tylko ładnie zagadaj,wiosna idzie laseczki powychodzily z domow :)

Dodam coś jeszcze, bo widzę znowu brak uśmiechu na Twojej twarzy.

Wyobraź sobie, że zagląda na to forum kobieta Twoich marzeń, Twoja potencjalna żona, matka Twoich 4 dzieci. Zerknęła na Twój wątek. Wie, że chcesz stałego związku, że jesteś lekko zdesperowany. Nie dajesz jej szansy na lekki, ekshibistionistyczny flirt z Tobą, nie czarujesz, nie starasz się chociaż lekko zabłysnąć. Podajesz maila i oczekujesz, że ona napisze: "Cześć. Tak, będę Twoją żoną, bo spełniam Twoje kryteria. Gdzie i kiedy?".

Masz swoje pięć minut, wykorzystaj to.

No wiesz...dobrze najpierw sobie trochę pogadać, zanim gwałtem zaciągniesz białogłową do ołtarza albo urzędu. Jeśli zależy Ci na ołtarzu, tym bardziej powinieneś jechać torem dyskusji na temat obowiązkowej niedzielnej mszy o 8 rano ;-)

Odbiegacie od tematu moi drodzy, a żony jak nie było tak nie ma :-(

Czy to znaczy, że do kościoła chadza się w wieku późno emerytalnym, kiedy czujesz na sobie cień kosy?

Pokazać się z facetem w kościele, no po prostu szczyt marzeń każdej kobiety ;-)))).

nie chodzę do kościoła... jeszcze nie jestem na tym etapie...
to tak k woli ścisłości...
:o)

Głównie chodzi o to , aby był chłop , z którym Panie mogłyby w niedzielę w kościele się pokazać...

A właśnie że zostawię adres

stomatologa@interia.pl

I mam nadzieję że ci którzy się tutaj tak udzielają mają kogoś bliskiego a nie żeby dowartościować samych siebie próbują innym dopiec

Inne tematy z forum

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Realnej na spacer (6 odpowiedzi)

Koleżanki na regularne spotkania bez wchodzenia sobie w życie. Trójmiasto

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...