szukam żony na gwałt :-)

jak w tytule
ja 31 lat 190 cm blondyn
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szukam żony na gwałt :-)

Tym razem nie zgadzam się z Tobą Cross...

Bajerować to mogą małolaty. Ludzie DOJRZALI , bo zakładam że o takich tu piszemy, mają już pewne doświadczenia za sobą i postrzegają wszelkie aspekty życia szerzej. Ludzie szukający drugiej połówki po 30 lub 40 roku życia mają świadamość, że niewiele jest w tym wieku osób niczym tabula rasa...

Kobieta samotnie wychowująca dziecko ( również mężczyzna - bo tacy istnieją) jeżeli decyduje się na ponowne ułożenie sobie życia u boku drugiej osoby, powinna to robić w sposób przemyślany i dojrzały. Owa dojrzałość przejawia się świadomością własnych potrzeb, uczuć, pragnień, oczekiwań i tego ile z siebie jest gotowa dać. Nie uda się zbudować więzi z innym człowiekiem jeśli nie wystąpi wspólny mianownik. Są nim zazwyczaj podobne priorytety, postrzeganie świata, doświadczenia itp. Kiedy spotykają się takie osoby, może zdarzyć się, że rodzi się uczucie, a wówczas nie ma znaczenia czy którakolwiek ze stron posiada dziecko. W takiej sytuacji dziecko postrzegane jest przez pryzmat uczucia do jego rodzica.
Nie można "odgrywać" sympatii do dzieci. Albo się je lubi, albo nie. To widać. Kobiety zazwyczaj takie rzeczy zauważają...

Gdzie Twoja wiara w ludzi? A może w szczere intencje facetów nie wierzysz?

@ ~8] napisałem "lubię" bo słowo kocham wiele dla mnie znaczy i i nie powinno się go nadużywać a miłość do dzieci jest czymś wielkim więc kiedy poznam jakąś kobietę z dzieckiem to napewno je pokocham :)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

@ sam osobiście Twoje > lubię
zamieniłabym na > kocham
chyba że nie jestem w temacie.. więc sorki ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Samotna pani dziękuje :)

Cross Ciebie chyba życie non-stop bije albo twoim bagażem doświadczeń jest lekkie dzieciństwo i ciężkie zabawki bo z tego co widzę to masz wiele do powiedzenia na różnych wpisach, szkoda tylko że zamiast zająć się sobą oceniasz innych chociaż ich nie znasz !!!
ciekawe czy masz dzieci i żyjesz w związku i co jeśli kiedyś to Tobie ktoś powie "sorry ale masz dzieci więc dla mnie jesteś mało atrakcyjnym kąskiem" Dla mnie dzieci nie stanowią przeszkody chociażby dlatego, że bardzo je lubię i miło jest czuć się potrzebnym drugiej osobie a największą przyjemność może sprawić dziecko mówiąc "Tato" do człowieka, który nie jest ich prawdziwym ojcem ale je wychowuje!!!
Cross życzę powodzenia w ocenianiu innych-mam nadzieję że ktoś Ciebie kiedyś tak oceni, że Ci w pięty pójdzie :-)))
Pozdrawiam wszystkie samotne Panie a tym żyjącym w związku życzę wiele miłości
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Dla mnie dzieci to żaden bagaż tylko część Naszego życia one nie są niczemu winne i uważam, że jeśli ktoś kocha drugą osobę to nie istotne jest czy ma jakiś "bagaż" czy nie"

Dobry bajer to płowa sukcesu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Dla mnie dzieci to żaden bagaż tylko część Naszego życia one nie są niczemu winne i uważam, że jeśli ktoś kocha drugą osobę to nie istotne jest czy ma jakiś "bagaż" czy nie"

Pięknie napisane - gratuluje podejścia Sam

Wiesz Sam... tu można ciekawe i wartościowe osoby spotkać.
Nie trać nadziei...

Bardzo podoba mi się Twój stosunek do dzieci. Mam nadzieję, że się z ~M zrozumiecie :)

Również pozdrawiam.

zaglądam zaglądam ale nie tak często jak na początku
Pozdrawiam sissel

P.s.
to była odpowiedź dla "M"

Witaj
Miło, że napisałaś przepraszam że nie pisałem wcześniej, ale faktycznie rzadko tu już zaglądam nie widzę szans na znalezienie tutaj tej , której szukam, chociaż nigdy nie mówię nigdy :))
Dla mnie dzieci to żaden bagaż tylko część Naszego życia one nie są niczemu winne i uważam, że jeśli ktoś kocha drugą osobę to nie istotne jest czy ma jakiś "bagaż" czy nie
pozdrawiam serdecznie

czekam na wadomosc na gg ;) 3654498

Podobnie pomyślałam... tylko nie wiadomo czy Sam tu jeszcze zagląda.
Gdy zainteresowana się odezwała, to On teraz milczy :)

W Twoim wątku "M" w innym kierunku troszkę wszystko podążyło... ale to często się zdarza.

M. właśnie chciałam "samemu" podpowiedzieć, że ma spojrzeć na Twoje ogłoszenie, tylko, że "znawca" napisał że dzieci to balast ale "samemu" to mam nadzieje, że nie przeszkadza...mam nadzieję :-)

to ja zainteresowana jestem,choć Pan zapewne nie :(
ładna,zgrabna,inteligentna,wykształcona odpowiednio, z bagażem w postaci dzieci i własnym M:)

A niezainteresowanych pozdrowić nie wypada czy co?
Aż mi się przykro zrobiło :)

Szukaj... szukaj...

heeh... ale dobrze że naród jest czujny :)

Nie wiem czemu nikt nie zauważa że w tytule anonsu jest uśmiechnięta buźka. Żony nie znalazłem jeszcze kochanki nie szukam. w krzakach też żadnej nie porzuciłem ani nie zgwałciłem :-))) nadal poszukiwana jest ta jedna jedyna!!pozdrawiam wszystkie zainteresowane Panie:*
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

być może....słowa mają dużą moc,a nasz przedmówca,myli pojęcia.Nie mówi się teraz na gwałt,bo wiadomo o czym każdy pomyśli...

To moze teraz szukac w "kryminalne trojmiasto"?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....