szukam żony na gwałt :-)

jak w tytule
ja 31 lat 190 cm blondyn
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szukam żony na gwałt :-)

Drogi Samie ale ja potrafiedobrze gotowac ,ciagle wymyslam nowe potrawy, moz ekiedys cos Ci dobrego ugotuję
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witaj kandydatko :))
Zgadzam się z Tobą całkowicie, podobnie jak wiek też nie jest miarą rozumu, więc nie przeszkadza mi różnica w żadną stronę.
Jestem dość cierpliwy więc poczekam aż się nauczysz gotować :))
Pozdrawiam cieplutko
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rozwiazywać krzyzowkito zadna filozofia , gotowania zawsze mozna sie nauczyc, wyksztalcenie nie zawsze idzie w parze z inteligencją,ale w wiekszosci kobiety po studiach szukaja partnera na tym samym poziomie. Czy Twoja przyszla zona moze byc o rok czy dwalata starsza.? Trzeba miec wspolne cele, priorytety, zainteresowania a reszta to dodatek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzień dobry wszystkim aktywnym Paniom :)))
Nie zaglądam tu już zbyt często gdyż tracę wiarę w powodzenie tego wpisu :)))
Niestety casting na żonę nie odbył się z powodu braku zainteresowanych :))
A czy żona na gwałt czy na szybko to sprawa drugorzędna, grunt to znaleźć potencjalną ofiarę (amora oczywiście) :))))
Jeśli chodzi o mój poziom inteligencji i wykształcenie to pojęcie względne.
Dla jednych mądry jest ten co rozwiązuje krzyżówki od A do Z, a dla innych ten co umie naprawić np. pralkę lub napisać pozew rozwodowy :)
Ja nie gotuję wody na twardo, pralkę naprawiam sam i z krzyżówkami też sobie jakoś radzę, ale nie będę się tu rozpisywał na temat swoich umiejętności bo zaraz jakiś samozwaniec zacznie wypisywać, że się przechwalam :)))
P.s
Siss udzielam Ci pełnomocnictwa- szukaj mi żony :)))
Ma być wierna, szczera i zaradna a jeśli jeszcze ugotuje jajka na miękko i nie przesoli ziemniaków to biorę w ciemno :)))

Słoneczne pozdrowienia dla wszystkich odwiedzających mój temat

Sam sie nie popjawia , zapewne kandydatki na żony stoją w kolejce i teraz on robi casting na żonę , oby mu sie udalo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

~sissel żeby nie było, że pluję jadem - delikatnie sugeruję, że zamysł niezły i szczytny, ale może niepotrzebny, a i wykonanie gorsze :) serdecznie pozdrawiam

nie przyszło Ci sissel do głowy, że skoro autor się nie odzywa, to może znalazł tej której szukał?

mówią, że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu..

dokładnie tak jak napisałaś - Twoje preferencje i przeżycia związane z wpisami w tym miejscu są (bardzo) drugorzędne, to spam, o treści zniechęcającej do uzewnętrzniania się - dość negatywnie komentujesz wpisy "samotnych Pań umieszczających tu swoje wpisy"

a jeżeli bardzo Ci zależy, żeby temat utrzymał się w czołówce na pierwszej stronie to może cytuj Jamesa Joyce'a, przynajmniej będzie ciekawie.

@in

Jaka forma bezpośredniości jest dla mnie najbardziej odpowiednia to akurat sprawa drugorzędna :)
Myślę, że każdy ma inne preferencje. Sposób komunikacji z ludźmi.

Moja wypowiedź była skierowana do Ilony. Ona milczy. Ty pytasz.
Równie dobrze ja mogę zadać pytanie- kto jest tu czyim adwokatem?

Zauważ, że od dłuższego czasu założyciel wątku nie odzywa się. Pojawiły się natomiast wątki poboczne, które w dużej mierze nie przyczyniły się do spadku tego tematu na ... 3 stronę, gdzie miałby mniejsze szanse na odświeżenie. Tym samym jego autor miałby nikłe szanse, że ktokolwiek jeszcze się do niego odezwie. Podobnie samotne Panie mogłyby nie zainteresować się umieszczeniem akurat tu swojego wpisu.

Zatem skoro w jakiś sposób przyczyniam się do utrzymania "konwersacji" w tym temacie rekompensuję to sobie zaspokajaniem własnej ciekawości.
Może zdarzyć się także, że kogoś uda się (np. Ilonę) wciągnąć w rozmowę i ...
Czytając wpisy na forum można wiele dowiedzieć się o danej osobie :)
Osobiście uważam, że taka forma poznania poprzez pryzmat wyrywkowych wypowiedzi daje szerszy obraz.

Zawsze wypowiadam się wyłącznie za siebie. Odstępuję od tej reguły tylko, gdy mam pełnomocnictwo :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odnoszę wrażenie że Sam posiada wysoki stopień desperacji i frustracji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

~sissel Tobie to akurat może nie pasować bezpośredniość Ilony, najważniejsze żeby pasowało ~samemu ;]

btw zostałaś mianowana jego adwokatem??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Lepiej napisać ze szukam zony jak szalony

Sam czy nie mozesz poznac kogos w realu, tylko na forum, co ci sie tak spieszykolego?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

@Ilona...
Twoja wypowiedź sugeruje, iż jesteś zainteresowana występowaniem tych przymiotników w pakiecie.
W jaki sposób zamierzasz sprawdzić czy Sam jest mądry? Poddasz go testom? Eksperymentom?
Z wykształceniem sprawa jest prosta.
A jeśli facet okaże się wyłącznie wykształcony to co? Gwałt i ślub ( żeby nie kupić kota w worku) czy raczej odwrotnie?

Bez urazy, ale dla mnie "chcesz to pisz"... jest wyjątkowo mało sympatyczne. Tak... na odczepnego. Tylko w tej sytuacji po co zaczepiać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak jestes wyksztalcony i madry to bioreCie za męża ale bez gwałtu , chcesz to pisz ilonaxx704@wp.pl pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ok. Bardzo nie chcę znaleźć. Alę jak znajdę to oddam. Obiecuję.

A może poszukamy jej wszyscy.....
A później Ci oddamy.....:)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli jednak przypadkiem znajdziesz... oddaj. Zgubiłam :)

To ja w takim razie bardzo nie chcę znaleźć walizki pełnej kasy. ;))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zamyśliłm się nieco nad tym Twoim pytaniem Sam...

Niezbyt dokładnie, ale pamiętam taki wierszyk... jeszcze z podstawówki.
... łap szczęście za ogon i duś jak cytrynkę. Może tak właśnie należy. Kiedy czujemy, że przeżywamy coś ważnego, spotkaliśmy kogoś... wydobyć z tego możliwie jak najwięcej. Niczym sok z cytryny.
A szczęścia szukamy... jeśli wciąż go nie odnaleźliśmy, bądź zgubliliśmy.

Prawda jest tak, że to co najważniejsze często znajdujemy przypadkiem, troszkę jakby od niechcenia. Kiedy nie chcemy ZA BARDZO.

sam - 'zarys' potencjalnej małżonki gdzieś tam na górze się pojawił, a o sobie tak nic?
jesteś introwertykiem? ekstrawertykiem?? kłótliwy? apatyczny? gwałtowny? opanowany? stanowczy? niezdecydowany????

Inne tematy z forum

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...