szukam żony na gwałt :-)

jak w tytule
ja 31 lat 190 cm blondyn
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szukam żony na gwałt :-)

Sam - możesz zostawić jakieś namiary na siebie :)

Pozdrawiam,
Maria Awaria :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szukasz zony zeby ja mieć ,czy żeby ja zgwałcic ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

no właśnie piekno, to pojęcie względne
spojrzcie na piękne kobiety bedące z "brzydalami", są z nimi nie tylko dla dego, że na ich tle lepiej sie prezentują, ale może dlatego, że ci "brzydale" doceniaja w nich nie tlko ich piękno
widziałam też wiele przystojnych facetów z Bardzo przeciętnymi kobietami. Dlaczego? Powód pewnie ten sam co w pierwszym przypadku.

Ja 33 lata, niedawno pewna Pani w sklepie, powiedziała mi, że wyglądam jak Katarzyna Niezgoda, ale nie mam takiej pozycji zawodowej jak ona ani jej kasy i byc może dlatego od 3 lat jestem sama, bo niestety w obenych czasach wszyscy kirujemy się najpierw wyglądem zewnętrznym w doborze partnera

pozdrawiam

Czy nie chce ładnej ??
Hmmmmm, wyjaśnij mi proszę słowo "ładna"
Jak od wieków wiadomo o gustach się nie dyskutuje, ten/ta co dla jednego jest nieatrakcyjna dla drugiego jest marzeniem.
Jeśli chodzi o poszukiwanie żony/męża w tym wieku to też jest na to logiczne wytłumaczenie: być może ktoś kto ma 30+ lat do tej pory nie chciał się z nikim wiązać na stałe a raczej wolał być singlem, jednak w pewnym momencie w życiu człowieka przychodzą różne refleksje i pragnienia.
Moim jest założenie prawdziwej i stabilnej rodziny.
Pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sam, a Ty nie chcesz ładnej kobiety, wygląd nie ma dla Ciebie żadnego znaczenia?

Niby racja ale w ładnej misce może bardziej smakować :P

Co do wrednych komentarzy, to są one uzasadnione, bo 99% przypadków tak właśnie jest, że jak się ma swoje lata, to coś może być nie tak z daną osobą albo się nie stara albo jest nieciekawa...
Sama dokładnie to rozumiem, bo zapewne o mnie tez już chodzą takie plotki :P

I tu właśnie wychodzi płycizna niektórych komentujących moje posty.
Uważacie że skoro szukam tak długo to jestem brzydki albo czegoś mi brakuje.
Tym samym pokazujecie co jest dla Was najważniejsze - WYGLĄD !!!!!
Pamiętajcie jednak mądrale, że ładna miska jeść Wam nie da
Pozdrawiam czytających ze zrozumieniem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie musi być wmuskany, ale też kobieta nie może się wstydzić z nim wyjść gdziekolwiek ;)

To akurat nie najlepiej świadczy o kobietach. Mężczyzna musi być ładniejszy od diabła ;)

A może kolega jest taki brzydki, że żadna go nie chce i to uważa za za wysokie wymagania ;)

Nika, od początku źle zaczął. Jeżeli ktoś pisze, że szuka żony na gwałt, to sugeruje, że kobieta ma do czynienia z desperatem, albo człowiekiem, który niestarannie dobiera partnerki. Myślę, że istnieje problem w komunikacji interpersonalnej, a nie w paskudnych charakterach kobiet. Nie kwestionuję, że są kobiety szukające mężczyzny, który je utrzyma, ale taka generalizacja wynika z płytkiego oglądu otaczających osób, albo kierowania się przede wszystkim wyglądem dziewczyny. Oczekiwanie, że ktoś nie dostrzeże wad i będzie zapatrzony jak w bóstwo w drugą osobę jest dziecinne, no ewentualnie typowe dla nastolatka. Poszukujący: jak wchodzisz na forum, to wiedz, że nie wszyscy muszą się Tobą zachwycać. Nie jest to koniec moich komentarzy. Krytykuję niektóre wypowiedzi, ale uznaję, że komuś też mogą się one nie spodobać. Problem z odbieraniem krytyki? Dysonans? Taka Amaranth psuje Twój wizerunek. Ja taki wspaniały jestem, a tu takie wredne babsko wchodzi na forum i jeszcze pisze takie straszne rzeczy. Aaa, wcześniej się chyba Crossowi dostało. Tylko dyskusja albo czytanie Crossa to przyjemność, a Twoje wypowiedzi Sam są nastawione na atak i nudne jak flaki z olejem. Ubawiłeś mnie swoim komentem do łez. Już myślałam, że weszłam na forum dla nastolatków. LOL

Witaj. Tylko takie kobiety przyciągasz ? Jest tak źle? Mężczyźni zatracili wszelakie wartości to wiem ale nie sądziłam ,że odwrotnie tak się pogorszyło :) Może także przyciągam gorszy sort??.Chce wierzyc ,że nie mamy racji i nie można uogólniac bo po co życ bez nadziei : ) może mamy wygórowane wymagania a może powinniśmy się urodzic w innej epoce .Któż to wie ? pozdrawiam ...

Nie wiem, czy tu chodzi o EGO czy o zasady, których się trzyma. Uważam, że to dobrze, że wie czego chce bo od czegoś trzeba zacząć :)

Tak już jest, że często szukamy kogoś innego ale kręcą nas zupełnie inne typy osób i przyciągamy kogoś kto nam nie odpowiada :D Ja tak mam, że nie wchodzę w związki z facetami "byleby był" bo więcej z tego problemów niż pożytku.

Istnieją kobiety, którym zależy na szczerości, wierności i przyjaźni tak jak mężczyźni, którzy są zaradni i nie zdradzają... tylko trzeba szukać i czasem przełamać swój typ.
Powodzenia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Poszukiwaczu, weź sobie coś na uspokojenie, bo złość urodzie szkodzi. Piszesz o wygórowanych wymaganiach kobiet, ale Ty chyba masz rozdęte Ego. LOL

Witajcie.
teraz to mnie jedna niewiasta tu wkurzyła !!!! :)))
Ostatnio mało tu zaglądam gdyż dużo pracuję. Poza tym część czasu poświęcam na poszukiwaniu żony w realu.
Fajtłapą nie jestem. I tak jak jedna z Pań tu napisała szukając na gwałt nie znaczy pierwsza, która się zgłosi.
amaranth zastanów się co piszesz bo może te długie poszukiwania spowodowane są tym, że to płeć tzw"piękna" ma zbyt duże wymagania !!!
Najlepiej wysoki, dobrze zbudowany właściciel poważnej firmy, posiadacz kilku mieszkań i samochodów na terenie Trójmiasta itp.
Coś wg schematu:

-Jaguar w garażu
-norki w szafie
i jeleń który za to wszystko zapłaci :-))))
A co do defektu to fakt mam jeden :
Szukam prawdziwego uczucia i związku opartego na wzajemnym zaufaniu, szczerości i wierności.
Tym miłym akcentem życzę Wam moi drodzy wszystkiego dobrego !!!

P.S.
amaranth - masz jeszcze coś kreatywnego do powiedzenia/napisania ???
:))))

Jestem kobietą. Nie szukam partnera. Na forum jestem ponad rok. Nie zawsze mam czas, aby tu zaglądać. Dlaczego tu weszłam? Po to jest forum, aby pogadać. Pozdr. :)

Może zwija się ze śmiechu ...może za bardzo się ceni -zna swoją wartośc i nie zadowala się byle czymś a w tym przypadku byle kimś :) napisał pod wpływem chwili bo miał taką ochotę i potrzebę ...a Ty dlaczego napisałeś dlaczego tutaj się pojawiłeś ? pozdrawiam gorąco ...

Niech mnie ktoś oświeci: ten koleś, który założył wątek od 1,5 roku szuka kandydatki na żonę i jeszcze nie znalazł? Albo to chłop-fajtłapa, albo ma jakiś defekt.:D. Albo ten wątek to dowcip i facet zwija się ze śmiechu przy monitorze.

a hoj taka juz jestem:)

Jak to ktoś kiedyś ładnie ujął potrafisz uwodzić słowem.

Inne tematy z forum

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...