Brak kontaktu (1) Terminy mają szybkie i czasem ratują w ostatniej chwili. Najgorsze, że jadę... Kaśka Sprawnie, fachowo, z usmiechem (1) Warsztat znalazłem dosyć przypadkowo, ale okazuje się że tak też można... Krzysztof Wymiana sprzęgła i naprawa zawieszenia. (1) Wymieniano mi w serwisie siłownik sprzęgła i sprzęgło. Ponadto robiłem tu... Maciek
Akcja na cito... (1) ... wypadł mi natychmiastowy wyjazd i "panic alarm" - musiałem wymienić... Szeryf Zadowolony (1) Dla mnie super,miałem do zrobienia parę napraw,które zajęły kilka dni...ceny... Piotr polecam (1) auto po wypadku było naprawiane w warsztacie na Stalowej. Profesjonalna... Monika Zadowolony (1) Naprawdę dobrze wykonana robota auto wyczyszczone po naprawie a z samochodem... Bora przyjazny warsztat (1) przyjazny warsztat,mechanicy znają sie na rzemiośle; elektryk trochę drogi,... karol m. Cienizna (1) CIENIASY.ELEKTRYK - kasuje za wszystko jak za zboże a po drodze więcej szkody... bart Jak to bywa...raz jest dobrze a raz nie:) (1) Korzystam z tego serwisu od przeszło 1,5roku, zamieniłem go z ASO bo kasa... Robert Jak w każdym warsztacie. (1) Naprawy nie zawsze drobne - oddaję rano, odbieram po pracy - expres. Czasem... też paweł Fatalnie .... (1) Nie polecam,niegrzeczny opryskliwy pan - kierownik.i złośliwiewiec. paweł