tani notariusz

Temat dostępny też na forum: Pośrednicy i zarządcy
Wkrótce będę załatwiać notariusza i związane z tym formalności przy zakupie domu. Może mi ktoś polecić kogoś kto "nie zdziera".....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: tani notariusz

mogę Ci polecić notariuszy z kancelarii notarialnej Arkadiusz Skłucki i Piotr Prorok / biuro na ul.Piwnej/, z pewnością można porozmawiać o cenie ale i sam sposób prowadzenia sprawy i napisania aktu będzie solidny i jasny... sam osobiście korzystałem /również z polecenia/ i byłem zadowolony i to bardzo... można również skorzystać z porady notariusza przed podpisaniem aktu....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

Panie Marcinie,

Notariusze po pierwsze nie mogą się reklamowac, po drugie nie mogą udzielac porad prawnych.

Robisz Pan zatem niedźwiedzią przysługę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tani i dobry jest też notariusz Leszkowski z Kartuz. Potrafi jasno wszystko wyjaśnić i zaproponować dobre zabezpieczenia, tak aby potem nie było żadnych roszczeń i problemów z sądami, bankami czy urzędami skarbowymi. Ma duże doświadczenie i wiedzę, to były sędzia z sądu odwoławczego w Gdańsku. W kancelarii bardzo miła i profesjonalna obsługa. Dlatego moi znajomi tak samo też z trójmiasta korzystają z jego usług w sprawach prywatnych i firmowych (spółki). Polecam: http://www.notariusz-kartuzy.pl
A.B.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7

kolejna bezstronna i przypadkowa opinia;) ;) ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

a nie chcesz zeby zrobila to za Ciebie profesjonalne biuro nieruchomości
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

żenada, od razu wiadomo kto to napisał.
Bycie sedzią sądu pracy na kaszubach, naprawdę robi wrazenie ....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani Małgorzata Czyżewska (Notariusz Przymorze). Bardzo profesjonalna obsługa, ceny adekwatne do świadczonych usług. Proszę wziąć pod uwagę, że niektóre czynności notarialne mają już z góry określony przepisami cennik.

Dane kancelarii dostępne tutaj http://www.gdansknotariusz.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czyżewska słaba
Skłucki - taki sobie, Prorok - jak najbardziej
Kartuzy - niespecjalnie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja bym poradziła ci pójść do pani Cejrowskiej. Ma kancelarię w Tczewie i jest niesamowita. I jako osoba i jako notariusz. Bardzo profesjonalna, nie spotkasz się z żadnym zdzierstwem, cierpliwa i wyjaśnia jak czegoś nie rozumiesz (a na pewno się cos trafi). Ja już kilka razy korzystałam z usług p. Cejrowskiej i nie mam nic do zarzucenia. Solidny notariusz, których bardzo mało w dzisiejszych czasach. Polecam przekonać się i zadzwonić
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ciekawe, że wszystkie posty polecające tą panią mają to same IP. Echhh spamerzy
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ciekawe sposoby by zdobyc klientow :)
Chociaz troche dziala jak antyreklama...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mnie akurat nie dziwi, że wiele osób poleca P. Cejrowską. W Tczewie nie ma praktycznie wyboru naprawdę dobrych notariuszy, na pomorzu wybór jest większy, ale i tak poziom często bardzo zaniżony. Ze względu na firmę muszę regularnie korzystać z notariusza więc porównanie mam. Teoretycznie każdy notariusz powinien dokonać czynności z zachowaniem należytej staranności, ale tak niestety nie jest.

Można nawet spróbować umówić się w 3-4 kancelariach na rozmowy informacyjne w tym do Pani Cejrowskiej i porównać, który notariusz najdokładniej wyjaśni wszystkie wątpliwości.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja mogę polecić notariusza Adama Robaka. To bardzo dobry specjalista. Zawsze do niego chodzę ze sprawami wymagającymi interwencji notariusza. Zdecydowanie warto.

polecam wam szukanie notariusza poprzez stronę https://dobrynotariusz.org.pl/ - najlepszy sposób na znalezienie taniego i dobrego notariusza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jakoś to przypomina stronę pod hasłem - "podeślemy Ci klienta, a Ty nam zapłacisz", bo inaczej po co do nich dzwonić ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja jako klient nic nie zapłaciłem dodatkowo a co więcej dostałem rabat więc czy ma mnie to obchodzić....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wszystkie te opinie to lipa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

dobry notariusz się nie musi reklamować jak np notariusz Warszawa Śródmieście - bo ludzie sami go będą polecać!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Acha.... i to niby nie jest reklama??? :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takie formalności załatwiłam w kancelarii Moniki Sajkiewicz-Zarzyckiej. Nie zapłaciłam dużo w porownaniu, np. do moich znajomych, którzy kupili mieszkanie w podobnym czasie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

W Tczewie uzyskałam sprawną i rzetelną pomoc w Kancelarii Notarialnej Cejrowska. Pełen profesjonalizm, ceny nie są wygórowane. Bardzo sobie chwalę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Możesz napisać jak mozna skontaktować się z panią notariusz?

Korzystałam z usług pani Cejrowskiej z Tczewa, ma kancelarię notarialną na Słowackiego. Szybko uzyskałam pomoc za niewielkie pieniądze.

Czy można gdzieś znaleźć informację o cenniku w tej kancelarii?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kancelaria pani notariusz znajduje się pod adresem: Aleja Modrzewiowa 13 Kraków

Najlepszy notariusz na jakiego do tej pory trafiłem to Izabela Mierzejewska przy Atrium Promenada w Warszawie. Ceny nawet bardzo przyzwoite. Jechałem 70 km i mi się opłacało. Pani notariusz wszystko dokładnie tłumaczy i wyjaśnia. Elastyczne terminy i ceny też. Jestem bardzo zadowolony i polecam. Transakcja przebiegła sprawnie i bezproblemowo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja polecam notariusza w Warszawie pana Szymona Krzyszczuka, który jednocześnie jest tłumaczem przysięgłym języka angielskiego. To wielki plus w przypadku gdy trzeba mieć tłumaczenie poświadczone przez notariusza. Cennik opłat jest konkurencyjny

http://www.notariusz-tlumacz.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ludzie na prawdę jeździcie z Trójmiasta do Warszawy czy Krakowa vy tam wybrać notariusza? Serio jest taniej, nawet z dojazdem?
N ie walcie takiej ściemy. W Trójmieście notariuszy na pęczki, od wyboru do koloru. Ceny faktycznie bywają różne, ale koniec języka za przewodnika. Dzwonisz, mówisz i o chodzi i otrzymujesz pełen zestaw kosztów. Proste. Wybierasz gdzie taniej i po sprawie. Każdy notariusz chętnie podaje ceny, jeszcze nigdy żadnen mi nie odmówił (sprawdziłam ok. 8 osób w ciągu roku)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

W każdym razie przy poszukiwaniu Notariusza warto wziąć pod uwagę fakt, że nie musi on być z miejscowości w której planujemy zakup. Możemy wybrać dowolnego z terenu całej Polski.

Ja bardzo cenię sobie pomoc, jaką niezwłocznie uzyskałam od notariusz Cejrowskiej. Duże doświadczenie, imponująca wiedza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Mi pomogła bardzo notariusz Cejrowska. Sprawna pomoc, duże zaangażowanie, rzetelna podejście do klienta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ja mogę polecić notariusz Cejrowską z tczewskiej kancelarii. Sprawna i profesjonalna obsługa. Bezbłędnie, rzetelnie sporządzony akt notarialny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Pani Cejrowska ma tu silną reklamę, nachalną i bardzo zniechęcającą do swojej osoby.

W dodatku widać, że czasami , pewnie z tego rozpędu , komentarze są pisane z tego samego IP tylko inny podpis. To świadczy, że polecenia nie są prawdziwe tylko przez kogoś hurtowo pisane.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzeba przejść się po wielu kancelariach i sprawdzić stawki. Wiadomo, że każdy notariusz ma inne opłaty. Poziom świadczenia usług jest podobny, więc nie ma co przepłacać. Tutaj http://notariuszgdynia.pl/ jest namiar na kancelarię w Gdyni. Można tam sprawdzić opłaty o wolne terminy, bo wiadomo jak to jest. Trzeba bowiem wszystko zgrać, aby każdemu pasowało.

Polecam Notariusz Agnieszkę Adamonis. Kancelaria mieści się na morenie w starym dworku. Pani Agnieszka jest bardzo miła i niesłychanie skrupulatna. Moi znajomi powiedzieli, że już nigdy nie skorzystają z innego Notariusza. Można się umówić telefonicznie na sobotę, kontakt na stronie http://enotariuszgdansk.pl/.

Jestem z Gdańska, ale mogę polecić jedynie notariusza z Gdyni - Michała Gołębiowskiego. Parę miesięcy temu zadzwoniłam do kilku notariuszy w Gdańsku i jednego z Gdyni. Okazało się, że za tą samą usługę w zasadzie standardową, rozrzut cenowy bardzo duży!!!
Wybrałam kancelarię z Gdyni - profesjonalna i sympatyczna obsługa. Dodatkowo Kancelaria położona w dobrze skomunikowanym miejscu (blisko SKM Gdynia Redłowo).
Polecam z czystym sumieniem.

O to właśnie chodzi, że oni wcale nie są zbyt tani, tylko wszyscy mają niejako używają tego samego cennika.

niekonieczenie. Im dalej " od miasta" tym zazwyczaj taniej. robilem kupono mieszkania z taksa notarialna 450zł. z kredytem i obsługa http://www.bank.czest.pl

Tutaj https://twojagdynia.pl/20200805336071/kiedy-weksel-in-blanco-jest-niewazny-i-dlaczego-warto-skorzystac-z-uslugi-notariusza warto sobie zerknąć. Jest tam ciekawy artykuł na temat weksla in blanco. Poza tym dowiecie się tam dlaczego należy skorzystać z usługi notariusza. Rozejrzyjcie się tam na spokojnie. Uważam, że taka wiedza się przyda.

A tutaj https://koscierski.info/artykul/kiedy-weksel-in-blanco/1087093 mieliście już okazję się rozejrzeć? Jeśli nie, to myślę, że warto. Między innymi dowiecie się tam kiedy weksel in blanco jest nieważny i dlaczego warto skorzystać z usługi notariusza. Takie informacje mogą okazać się niezwykle pomocne. Zapoznajcie się z tym artykułem.

Mogę polecić notariusza z Gdyni http://notariuszgdynia.pl/ . Pani Anna naprawdę zna się na rzeczy i zdecydowanie pomoże ogarnąć wszystko co trzeba z zakupem domu. Przyjmuje na przechowanie pieniądze, papiery wartościowe, dokumenty, dane na informatycznym nośniku danych, o którym mowa w przepisach o informatyzacji działalności podmiotów realizujących zadania publiczne. Sporządza, na żądanie stron, projekty aktów, oświadczeń i innych dokumentów.

Inne tematy z forum

Fotowoltaika (59 odpowiedzi)

Jestem zainteresowany montazem paneli fotowoltaicznych w Gdyni na domu jednorodzinnym ale nie mam...

Przeprowadzki (9 odpowiedzi)

Jeśli nie macie skąd wziąć kartonowych pudeł do przeprowadzki to polecam sklep...

Domy drewniane Fides (4 odpowiedzi)

Czy znajdzie się tu osoba, dla której firma Fides Domy z Gdańska realizowała budowę domku z ich...