temat na dzisiaj

w mordę, podoba mi się
jest w tym prawie bezkresna muzyczna przestrzeń
coś, co porusza czułą strunę w moim granitowym sercu ;)
świetne

http://pl.youtube.com/watch?v=B6XHUb2MYpo&feature=related

doskonały kawałek na dzisiejszy wieczór
będzie mi grał w głowie podczas przemierzania zimnych, ciemnych ulic
w poszukiwaniu ciepłego miejsca w jakiejś knajpie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: temat na dzisiaj

Ja jak już będę stary, o ile dożyję, to będę miał jedną albo dwie gęsi. I parę kur. Kupię sobie też ładne gołębie. Pobuduję kurnik i gołębnik. A wszystko dookoła będzie otoczone Vitis vinifera. W starym lampowym radiu rozbrzmiewać będzie "Paw" Dżemu, szczepić będę drzewa i krzewy, znajdę wspólny język z biedronkami, jeżami i kretami. Spokojnie będę sączył wino w dzień i w nocy. Budził będzie mnie wiatr- do śmierci siać będzie niepokój w duszy. Ha dołożę może nawet drugi kompostownik, kto wie. W ciemne, wietrzne noce, żeliwne fajerki westfalki, do czerwoności rozpalę. I sam nie będę. Będą gołębie, wino i moja muza.

Ja nigdzie się dziś nie ruszam-ślisko jest :)) nawet z kuchni wyjść dziś nie mogę, a co dopiero z domu, krokiety mi się dziś udały. I pasta jajeczna do kanapek też.

http://pl.youtube.com/watch?v=5OMFiqNA6Ag

no o kogucie zapomniałem

potrzebny raczej będzie.

Pink Floyd...cudo
Kupiłam ostatnią płytkę Gilmoura z kncertu w Gdańsku i teraz wsłuchuję się w nią w trakcie kolacji... do tego miłe towarzystwo i nie może być lepiej;) No chyba że leci Lisa...
Ale się rozmarzyłam...

Och, Ćmo- Mariolla jest super! hihi... Kazik rozbawił mnie do łez! No nie mogę!Urodziwy to on nie jest!

dla mnie jest nostalgiczny

Inne tematy z forum

Jak daleko z PKS na PKP w Gdyni? (13 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym zapytać czy dworzec PKS w Gdyni jest blisko dworca PKP? Jaka to mniej-więcej...

Gdzie oddać ubrania? (3 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście oddam ubrania, nowe, męskie po zamknięciu sklepu?

Legalne graffiti (3 odpowiedzi)

Hej! Czy znacie jakieś miejsce na legalne graffiti w Trójmieście? Mój dzieciak jara się...