utonęło dziecko

http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Dziewczynka-utonela-przy-molo-n53022.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: utonęło dziecko

BardzieJ "ludzki" artykuł:

http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,11371956,Utopila_swoje_dziecko__ale_nie_pojdzie_do_wiezienia.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

może tej szmacie też dajcie mieszkanie 150 metrowe i pracę....
szlag mnie trafia jak słucham takich sytuacji!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Zabila-dziecko-ale-do-wiezienia-nie-pojdzie,wid,14343425,wiadomosc.html

wiadomo coś nowego?

ja - a ty po co podnosisz?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Już dwa dni był ;spokój;
To po czorta podnosisz Agusiu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

cały czas jesteście oburzeni tym co się tu dzieje - a po psi ogon wiecznie odkopujecie wątek, który spada gdzieś nisko na Rodzince? (ok - jest widoczny na głównej stronie, bo ma duuużo wpisów)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zostałaś skrzywdzona jako dziecko, co jak widać odcisnęło na Tobie piętno ogromne. Dla mnie już powinnaś iść do lekarza, póki nie jest może jeszcze za poźno. A miało Cie nie dopaść...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może ciebie ktoś zutylizuje ??? bo jak się rozmnożysz, to w genach idiotyzm przeniesiesz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Halewicz ma racje !

Upajacie sie ta tragedia jak jakas sensacja , zginelo dziecko, NIE ZYJE! a do was jakby to nie docieralo , nadmiar czasu??? nuda???? wypalenie mozgow???? chyba wszystko naraz !

kobieta z zaburzeniami psychicznymi ktora zrobila ta straszna rzecz powinna zostac zamknieta by kiedys nie dopuscic sie podobnego czynu na innym dziecku a wiecie dlaczego? bo to podwojnie zaburzylo jej psychike!

7 lat temu niedaleko mojej miejscowosci kobieta zamordowala 6-cioletnie dziecko tylko dlatego ze zmarl jej syn i uroila sobie ze jak zabije jakies inne to on do niej wroci ....zabrala je spod szkoly mowiac ze babcia kazala je odebrac - udusila i wozila w wozku dla dzieci ...ale za jakis czas wypuscili ja bo stwoierdzono ze dzialala nie z wlasnej woli jakby .....chore! a rodzice drzeli o swoje dzieci wiedzac ze kobieta chora psychicznie jest na wolnosci

doscyc juz skowiczenia chyba co? moze troche zadumy i wspolczucia nad tym wszystkim co sie stalo i moze lepiej pomodlcie sie zeby wam do konca nie poprzewracalo sie w glowach bo umysly macie juz dosc nadwyrezone !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

czas chyba poprostu zignorować Pana Halewicza :/
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

hmm.... rozmawiasz sam ze sobą. Jest gorzej niż myślałem. Wysyłamy pomoc z kaftanem. Nie ruszaj się z miejsca.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

weź się niepytany nie odzywaj - niech to dotrze do ciebie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

synu, zmień dawkę leków! naród Cię prosi!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

zamiast prosić o usunięcie tematu, to się lepiej zastanówcie jedna z czterdziestą, czy był sens pisać te bzdury.
I niech zostanie ten temat nieusunięty, jako pomnik idiotyzmu suwaczkowego. Nie powinno się go usuwać - niech wisi na głównej, żeby Wam było codziennie wstyd.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Jasna cholera.ADMIn, jak ma zablokować wątki na normalne tematy , i sprzedaż , to wie, jak to zrobić.
A teraz siedzi cicho, jak mysz pod miotła.!

Sam pewnie ciekaw historii, brak konsekwencji!
Wątek powinien być juz zablokowany, i tak za dużo słów już padło.

Matki sprawa i jej rodziny, nie Wasza!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

A co taka zdziwiona? Nie od wczoraj wiadomo, że Halewicz to uciekinier z Tworek. Jak nie bierze leków to tak mu się klepki przestawiają.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odmawiasz mi prawa do komentarza? O_o Trudno go podbijać, skoro jest na głównej - logiczne jak wiem.
Suwaczkowa logika...dramat.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

Już od wczoraj nikt się tu nie wypowiadał i akurat Ty - chcący zakończenia musiałeś go podbić...Logiczne jak nie wiem...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie podsycam, a żądam zakończenia - czytać nie potrafisz?!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inne tematy z forum

Przeprowadzka- jaka firma? (44 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

kolorowanki do druku (31 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

Jaki wozek wybrac? (81 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)