ortopeda Kuczyński

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
muszę się wybrać z synkiem do ortopedy, dostałam namiary na dr Kuczyńskiego ale nie mogę o nim nic znaleść. Może któraś z Was coś o nim wie?? polecacie czy nie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ortopeda Kuczyński

Nie wiem czy chodzi o tego samego, ale ja byłam u dr Kuczyńskiego (z pieczątki: lek. med. Sławomir Kuczyński, specjalista rehabilitacji medycznej, specjalista ortopedii), z bioderkami synka. Do tego sprawdzał napięcia mięśniowe itp. Byłam w przychodni na Rogalińskiej. Przyjmuje tam chyba raz w miesiącu i jest bardzo polecany. I kolejki są duże do niego (rejestrowałam się chyba z półtora albo 2miesięcznym wyprzedzeniem). Fajny, polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ortopeda Kuczyński

Bardzo dziękuję, chodzi o tego samego. Doczytałam w necie że on jest z Bydgoszczy i w Gdańsku trudno go złapać. Ale się do niego dodzwoniłam i zapisałam. Dzięki za opinie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...