tort komunijny

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
znacie kogos kto umie piec pyszne torty?ja nie bede probowac bo i trak nic z tego nie wyjdzie mam w maju komunie corki wiec czasu malo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: tort komunijny

ja znam :). Pyszne i świetnie wyglądające robi martszp z forum

Sylwia_- dziękuję za reklamę :-)))
Zapraszam :-)

pytanie do martszp!czy robisz tez w ksztalcie bibli?

wlasnie ogladalam zdjecia i godne podziwu rewelacja takie maza mi sie na komunie corki

fibcia- co tylko się wymarzy :-) napisz do mnie, albo podaj maila- to wyślę ofertę .

dobrze juz wysylam maila

fibcia- odpisałam :-)

wlasnie przegladam zdjecia sa rewelacyjne!masz talent!!!!!odezwe sie do ciebie jeszcze napewno

Witam.

Poprosze o oferte,mamy wlasnie komunie.

jakby ktoś byl zainteresowany tortem i ciastami
http://www.pieczenie-natalia.pl

Zapraszam:
http://www.kolorowytort.com.pl

Martszp czy moge Cie prosic o oferte?
u mnie co prawda komunia w kolejnym sezonie, ale od przybytku glowa nie boli a skorzystam z pewnoscia
a moj mail to: studioruchukjm@op.pl
dzieki :)

Kasiu, przykro mi bardzo, ale już nie zajmuję się pieczeniem i dekorowaniem tortów i ciast. Może jeszcze kiedyś wrócę do swojej pasji :-)

http://www.elenatorty.strefa.pl

...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

do elena - elenatorty
Mam pytanie. Jaka cena za kilogram tortu? Ewentualnie za 2 torty, oba na 30 osób, ze skromną dekoracją-same literki, napisy, bez figurek, postaci itp. Dekoracja jedynie w trzech kolorach. Oba torty w dwóch różnych smakach.

Doczytałam, obie macie cenniki na swoich stronach. To tylko ja taka nierozgarnięta, za co przepraszam ;p

do majutka3 - kolorowytort

Jaka cena za kilogram tortu? Albo inaczej - za 2 torty, oba maja być dla 30 osób, ze skromną dekoracją-same literki, napisy, bez figurek, postaci, kwiatków itp. Dekoracja jedynie w trzech kolorach. Oba torty chciałabym w dwóch różnych smakach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja polecam torty robione przeze mnie
http://picasaweb.google.com/fajnetorty

kontakt ze mną fajnetorty@wp.pl

Szukam, szukam, szukam... Przeglądam różne oferty. Osób prywatnych i cukierni. Czemu na tak wielu stronach brak cenników? Każdorazowe pisanie oddzielnego maila z zapytaniem o cenę, albo chociaż o przedział cenowy, jest strasznie wkurzające. To coś co mnie zniechęca. Napisanie kilku zdań i podanie kwot na własnej stronie chyba nie jest takie trudne?

A osoby, które już zamawiały,

kto robi smaczne torty?

zamawiałam u jednej z powyższych osób. Tort był śliczny, zrobił furrorę i nadal robi na zdjęciach ;-) ale w środku to był biedny i nijaki... Dało się zjeść, ale bez zachwytów.

A konkretniej nie możesz napisać? Chyba możesz opisać dokładniej dlaczego tort ci nie smakował i co to był za tort, może akurat ten smak ci nie pasował, a inny u tej osoby byłby dobry? I kogo odradzasz? Myślę, że pisanie prawdy i pisanie uczciwie to nie jest zakazane na forum. Ja własnie chciałam- i nadal chcę- zamówić u jednej z powyższych osób tort i to dość duży, na imprezę firmową.Ale zależy mi także żeby on był smaczny, a nie tylko wyglądał atrakcyjnie.
I teraz sama nie wiem, po tym co napisałaś :-( Kurcze, no!

Widzę, że o konkrety będzie trudno. Szkoda:-( Zatem ryzykuję. Potrzebuję dwa torty na dwie różne uroczystości. Jedna to impreza firmowa, jubileusz firmy i tu tort ma być ważnym elementem całej uroczystości, podobnie jak na weselu. Tak sobie wymarzyłam. Impreza za dwa tygodnie dopiero. Druga uroczystość to w niedzielę komunia w rodzinie. Tu tort jest mniej ważny, bo od rodziny wiem, że jeden główny tort jest już zamówiony w cukierni. Ryzukuję i zamawiam u jednej z pań ogłaszjących się na forum, właściwie JUŻ zamówiłam. Gdyby tort okazał się niefajny, niesmaczny, jednym słowem niewypał, to będę już wiedziała u kogo nie zamawiać tortu jubileuszowego. Podeszłam do sprawy wprost i uczciwie. Poinformowałam panią od tortów, że trochę się boję, bo jej wyrobów nie znam kieruję się wyłącznie zdjęciami na stronie i ceną. I że po komunii zdam relację na forum, podam plusy i minusy zamówienia. Pani się zgodziła, zapewniła, że będę zadowolona i ona nie ma obaw. OK. Zatem do niedzieli, ewentualnie do poniedziału, wtedy najpóźniej opiszę swoje odczucia.

Niewypał to przesada ;-) aż tak źle nie będzie. Po prostu, przy takim wyglądzie ma się wysokie wymagania co do smaku. Wszycy mówili „jaki śliczny”, nikt nie mówił: „jaki przepyszny”. Tort był wiśniowy: biszkpot przełożny pianką, kwaśnymi wiśniami i suchymi płatkami migdałowymi. Nie współgrało to w smaku, ale może wiśniowy musi taki być... Dramatu nie było :-] Tort wszystkim się podobał i nie żałuję.

Aaa, to ja bym takiego nawet nie zamówiła, bo ja nie lubię pianek, ani czegoś co ma przypominać piankę lub ptasie mleczko. Jakoś to mi do tortu nie pasuje. Chociaż samo ptasie mleczko od Wedla baaardzo lubię ;-)

to się nazywało "bita śmietana z owocami" i też się nie spodziewałam takiej pianki...

Inne tematy z forum

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

W góry pociągiem - gdzie? (50 odpowiedzi)

Mam pytania do bardziej doświadczonych turystów. Gdzie najlepiej wybrać się z dzieckiem na...