ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Pan Kazimierz Kepke – siła spokoju i profesjonalizm (1) Serdecznie polecam Elkę School i jej świetnego instruktora - Pana Kazimierza,... Kuba Najlepsza szkoła na świecie! (1) Nauka jazdy w tej szkole to czysta przyjemność! Mogłabym tu wymienić szereg... Magda Z Polecam Elkę School! (1) Udało się! Zostałam kierowcą! Bardzo dziękuję całej ekipie Elki School :)... Agnieszka
Polecam :) (1) Zdane za pierwszym razem dzięki naukom p. Piotra Wolińskiego Monika Wszystko ok (1) Wszystko jak najbardziej w porządku. Instruktor Łukasz świetny człowiek ;)... Kasia Super , Polecam !! (1) Miałem przyjemność uczenia się jazdy w szkole Elka School z instruktorem... Karol Stolc Polecam Elkę School i instruktora jazdy Piotra Wolińskiego ! (1) Oba egzaminy zdane za pierwszym razem! Świetna szkoła jazdy, instruktor-Piotr... Basia Zdałem za pierwszym razem ;-) (1) Wszystko, co dobre niestety szybko się kończy. Kurs przebiegł bardzo szybko,... Tomek Polecam Elka School Gdynia! (1) Naprawdę szkoła godna polecenia, jestem bardzo zadowolona z umiejętności... . :) Najlepsza szkoła w Gdyni (1) Serdecznie polecam instruktora P.Wojciecha N. Najlepszy instruktor na ziemi.... Kinga Opinia (1) Bardzo dobra szkoła jazdy! Jeżeli jeszcze nie wiesz gdzie nauczyć się... Autor Najlepsza szkoła jazdy! (1) Chciałam podziękować świetnej instruktorce pani Edycie Kamińskiej za... Nicole Polecam !!! (1) Bardzo polecam Elka School!!!Wykłady były bardzo ciekawie prowadzone.Pan... Rudaa ELKA SCHOOL...NAPRAWDĘ POLECAM :-)!!! (1) Polecam Elke SCHOOL: szybki kurs, profesjonalna obsługa, egzamin zdany za... Justyna Polecam Elka School Gdynia (1) Polecam Elka School Gdynia !!! Po kilku tygodniowej przerwie egzamin na... kursant Najlepiej uczący instruktor -> KAZIMIERZ KEPKE :) (1) Serdecznie polecam i dziękuje instruktorowi panu Kazimierzowi Kepke -... Tosia Super szkoła, super Instruktorka! (1) Wczoraj zdałam za pierwszym razem egzamin praktyczny. Nic mnie na egzaminie... Martyna Wysoki poziom (1) Pomimo moich całkiem dużych problemów instruktor cierpliwie wszystko mi... Agata POLECAM ELKĘ :) (1) Mam 37 lat i zdobyłem prawko he he :) Moją instruktorką była pani Maria Pułas... czupakabra Nie dałam maxa, żeby nie było, że się podlizuję. :) (1) Polecam Elkę, druga kategoria prawka zdobyta, robiąc kolejną również... Karolina przerwa Szczepmajer