ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Egzamin w PORD zdany za pierwszym razem! (1) Polecam ELKA SCHOOL gdyż zdałem za pierwszym razem egzamin praktyczny w PORD... Dawid C. Polecam Elka School - Profesjonalnie i z satysfajkcją (1) Szkoła najlepsza! Wykłady na wysokim poziomie, miła i kompetentna obsługa... Daria Elka school - Pani Edyta Kamińska (1) Z całą stanowczością mogę polecić Elka School, i Panią instruktor Edytę... Krzysztof K
POLECAM ELKE I NAJLEPSZEGO INSTRUKTORA Pana ADAMA!! (1) Mogę się uważać za weterankę - zrobiłam trzy kursy w trzech różnych szkołach... AD Elka School - instruktor Edyta Kamińska (1) Obsługa biura Elki School - wszystko załatwiłam bezproblemowo, szybko,... Dorota Polecam serdecznie! (1) Polecam wszystkim Elke School za znakomite wykłady z Panem Leszkiem oraz za... Marlena najlepsza szkoła jazdy w Gdyni! (1) jestem bardzo zadowolona jak i z samego przebiegu kursu jak i jazd... już Pani Kierowca:) Bardzo dobra szkoła polecam !!!!! (1) Bardzo polecam Elka school. Najlepsza szkoła ! Bardzo dziękuje Pani Edycie... Łukaasz Bardzo profesjonalnie (1) Kurs rozpoczęty - 18 sierpnia 2015 Egzamin Praktyczny PORD - 29 października... Alena Kirouskaya Profesjonalizm ! Pord zdany za 1-szym dzięki panu Januszowi :) (1) Bardzo chciałbym polecic tą szkółke a najbardziej pana instruktora Janusza... Michał Solidne podejście. (1) Kurs na kategorie A. Profesjonale podejście od samego początku do końca.... Zadowolony z wyboru szkoły jazdy ZALICZYŁAM EGZAMIN KILKA DNI TEMU ZA 1 RAZEM !! (1) Chciałam serdecznie podziękować P. Joannie Dzięcioł, która nauczyła mnie... Ewa Pan JANUSZ SOWA ! (1) Najlepszy instruktor na świecie! Miły, uprzejmy, CIERPLIWY! Odpowiada na... Basia Yeeeeaaaaa ZDAŁAM !!!! :D (1) Najlepszy instruktor na świecie - Mariusz Czapliński ! :))) Dzięki niemu... Aneta Nauka (1) Polecam instruktora jazdy Pana Kazimierza Kepke, bardzo dobrze uczy! Zdałem... Fabianos Polecam z całego serca! (1) Chciałbym serdecznie podziękować za świetne wdrożenie w techniki jazdy Panu... Adrian S. Wiktoria - opinia (1) Uczeszczalam na lekcje do elki i uważam, że kadra jest bardzo profesjonalna a... Wiktoria Najlepsza Szkoła w Trójmieście! Polecam ELKA SCHOOL!!! (1) Swój kurs ukończyłam niedawno, jestem świeżo upieczonym kierowcą - egzamin... Dominika Barańska PROFESJONALNA SZKOŁA, INSTRUKTORZY, WYKŁADOWCY I PANIE W BIURZE (1) Uważam, że Elka School jest bardzo profesjonalną szkołą. Od pierwszego... Ela Polecam Elka School (1) Bardzo serdecznie polecam Wyższą Szkołę Jazdy Elka School. Szkoliłem się pod... Grzegorz Otwiaska