Gadżety erotyczne dla kobiet

Witam
Od pewnego czasu jestem samotna. Brakuje mi seksu. Myślałam żeby kupić sobie jakiś wibrator.

Co byście doradzili?
Jaki wibrator kupić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej. Całkiem niezłe sa lelo. No i polecam jeszcze libi gel, nie wiem czy o nim słyszałaś ale jest to żel poprawiający jakosć stosunku i masturbacji. Trochę na palec i na łechtaczkę i przyjemnosć jest o wiele więkza. Zdarza się, ze używam też z wibratorem.

To coś takiego jak te żele durexa?

Nie! :) Oba mają sprawiać,że będzie przyjemniej podczas masturbacji albo podczas seksu ale libi gel a durex to nie to samo .Durex o moim zdaniem jest przereklamowany. Po pierwsze jest bardzo mały a kosztuje miliony monet. Po drugie nie lubię uczucia gorąca na łechtaczce ;/ Piecze mnie. Libi gel jset przyjemniejszy bo każdy dotyk staje sie przy nim mocniejszy. Poza tym ma normalną pojemność i wystarczy na dłużej.

Zawsze można wpaść do mnie na masaż do Gdyni. Jestem Technikiem Masażu, wiec przy okazji trochę zdrowia i lepszego samopoczucia przybędzie. Akurat ten weekend i na majówkę mam kilka dni wolnego, wiec warto skorzystać, zwłaszcza gdy jest dla Pani gratisowy. Ryzyka żadnego a korzyści mogą być duże. Dotyk czyni cuda. Zapraszam

Ja tez polecam Libi gel KUp sobie, nakładasz trochę na łechtaczkę, masujesz i wrażenia niesamowite.

Inne tematy z forum

okulista dzieciecy w gdansku na nfz (3 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie poszukuje okulisty dla 3 miesiecznego synka. Sprawa jest dosc pilna, bo juz...

Czy tabletki powiększające biust działają? (6 odpowiedzi)

Mam pytanie o tabletki powiększające biust. Czy mogą działać?

Wrażliwa skóra twarzy (56 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...