co to za firma? (1) 8 grudnia, otrzymałem wiadomość od nich, że dla mojej paczki, może nie być... miras MASAKRA (1) 6 dni po przekierowaniu paczki paczka wciąż stoi wmiejscu Ola Paczka rzekomo doreczona tylko ciekawe komu?? (1) Paczke zekomo odebrałam wczoraj o 13.05 a o 22.30 dostałam meila ze pzesylka... Agnieszka
maskara (1) Paczkomat przepełniony więc kurier spytał czy może przekierować paczkę do... kasia Najgorsza obsługa z jaką się spotkałam (1) nie można zamówić kuriera, poblemy z wysłaniem większej paczki. a strona... mieszkanka PORAŻKA (1) Właśnie dowiedziałam się ze moja przesyłka kurierska nie została doręczone bo... klient W okresie przedświątecznym pomódl się by dostać paczkę (1) Paczka ze względu na brak miejsca w paczkomacie, przekierowałem do punktu... Przemek Masakra!!! (1) Brak możliwości kontaktu z oddziałem. Nie odbierają telefonów ani nie... Magdalena żenada (1) dwa dni wożona paczka po Gdańsku, nie dostarczana do maszyny, info linia nie... Danuta To jakaś pomyłka ... InPost-żenada! (2) Nie polecam, nie dotrzymują terminów, nie ma kontaktu z oddziałem... Maja Brak słów (4) Zamówiłem paczkę z doręczeniem do domu. Po kilku dniach zorientowałem się że... Szymon brak dostarczenia i długi czas oczekiwania na jakąkowiek informacje... (1) brak dostarczenia i długi czas oczekiwania na jakąkowiek informacje... Kamil Porażka!!! (1) Szkoda ze nie ma zer bo aą tyle sią naleąy! Przesyłka zamówiona do paczkomatu... niezadowolony klient Niby doręczenie, a kuriera nie było (1) Czekałem na paczki, które były wg statusu w doręczeniu, a tu status się... Paczuchafan Brak przesyłki, brak punktu odbioru ! (1) Witam, w zeszłym tygodniu kurier miał dostarczyć mi przesyłkę, nawet nie... maciej Porażka (1) Witam nigdy nie skorzystam z usług InPost zrobiłam to pierwszy raz i... Monika Inpost zatrudnia kogo popadnie (1) Podejrzewam, że jaka płaca taka praca. Panowie, którzy tam pracują mają tak... Zniesmaczona Kompletna porazka (1) Wybralam dostawe do domu przez kuriera inpost (zakupy z allegro). Wczoraj tj... Marta przesyłka zaginęła czekam juz dwa tygodnie na zwrot (1) Juz 2,5 tygodnia czekam na zwrot przesyłki Allegro IN Post.Nr... Jan Lange Beznadzieja (1) kurier nie dostarczył przesyłki nie było SMS, awizo , emaila nic porostu zero... Marzena