Nie polecam (1) Kurier nie dostarcza przesyłek w Gdańsku - status przesyłki to doręczono.... Niezadowolony Piotr - opinia (1) Paczkomaty super ale kurier porazka. Piotr ... (1) Od września nie otrzymuję przesyłek za pośrednictwem inpost. Mieszkam w... BYŁY KLIENT
KPINA (1) Rodzaj usług dokonywanych, albo raczej niedokonywanych przez kuriera to... Ja Koszmar! (1) Współpraca z nimi to kompletna katastrofa! Katarzyna Najgorsza firma świadcząca usługi pocztowe.. (1) Od tygodnia czekam na list polecony, który już 4 dni leży w sortowni. Po... Marcysxxx Dramat! (1) Korzystam z Inpost głównie podczas zakupów na Allegro coraz częściej się... Mch masakra (1) Zamówione paczki, bo to nie pierwsza dochodzi na zupełnie inny adres niż... Dawid tragedia (1) Nie polecam. Infolinia to żart a oddział w Gdańsku jeszcze większy. Od... Mariusz Czekam i czekam... (1) ... i się nie doczekam... przesyłka wyszła 12.08, doszła do oddziału 16.08 i... Agnieszka Brak słów jakość usług katastrofalna! Odradzam (1) Korzystałęm kilka razy z usług inpost.Kiedyś było w miarę wszystko ok ale od... Max Zróbcie coś z Gdańskim oddziałem! (1) Wielokrotnie korzystałem z usług paczkomatu. Zachęcony tak dobra obsługa,... Jan ciki-szogun 2016 ............. (1) witam,nie polecam tej firmy ja na paczke czekam od 17 lipca 2016 i do dziś... ciki-szogun zagubiona przesyłka (1) In post dostarczył komuś nie wiadomo komu przesyłkę. Klient na tyle... Majk Odradzam (1) Nie polecam !!!!!!!!!! Kurier dostarczył paczkę obcej osobie nie wiadomo pod... Natalia inpost w gdańsku (1) Jakość usług w Gdańsku to jedno wielkie dno i tyle w temacie .A moja paczka... walski DNO! (1) Ludzie szkoda nerwów! Piszą, ze w ciagu 3 dni roboczych dostarczona będzie... Monika Odradzam (1) Przesyłka od 3 dni ma status "w doręczeniu", a nikt jej nie doręczył.... Asia jaja sobie robią (1) Kolejny raz mam problem z poleconym, który utknął w jakimś oddziale w... lukaczka nie polecam (2) Pan ktory jezdzi po morenie dzwoniąc do mnie słyszał ze wracam do domu i... edyta