Dominika - ocena (1) Polecam wszystkim szkołę - dobre i konkretne podejście do uczniów :) W... Dominika Jules - ocena (1) Rewelacyjni instruktorzy (Pozdrawiam Pana Piotra B.!!!!), elastyczne metody... Jules Adrianna - ocena (1) Bardzo polecam!! Trafiłam na instruktora jazdy Pana Szymona. Przygotował mnie... Adrianna
Tomasz - ocena (2) Zdecydowanie polecam !!! Pod kierownictwem znakomitego instruktora p... Tomasz Paweł - ocena (2) Super szkoła, super instruktorzy !! Egzamin udało mi się zdać za pierwszym... Paweł Eduard A. - ocena (1) Polecam OSK Morena i instruktora Łukasza pełen profesjonalizm, cierpliwość i... Eduard A. Filip kostuch - ocena (1) Miałem przyjemność uczyć się z Panem Tomaszem Kozakiem w osk gd prawko i mogę... Filip kostuch Yulia - ocena (1) Spędziłam 16 miesięcy ucząc się w tej szkole jazdy z instruktorem Dariuszem... Yulia Łukasz - ocena (2) Witam. Jak najbardziej polecał PSPD. Panie w biurze bardzo pomocne i miłe.... Łukasz Miłosz - ocena (1) Super, zdałem za pierwszym Miłosz Maciej - ocena (1) Dziękujemy Panu Krzysztofowi Grądalskiemu za naukę syna. Spokój, cierpliwość... Maciej Damian - ocena (1) Osobiście uważam ten ośrodek jako najlepszy w Gdyni. Instruktorzy bardzo... Damian Lychko Iryna - ocena (2) Z całego serca polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców "Morena" Dziś zdałam... Lychko Iryna Nataliia - ocena (2) Poszłam najpierw do szkoły jazdy X, ale tam dostałam tylko dużo negatywnych... Nataliia Karolina Reiss - ocena (1) Świetna szkoła jazdy! Pełen profesjonalizm i świetna atmosfera. Instruktor... Karolina Reiss Jan Gogulski - ocena (1) Moim Instruktorem był Pan Janusz Piotrowski. Zdałem za pierwszym razem! Nie... Jan Gogulski Julia - ocena (1) świetna szkółka, polecam z całego serca Julia Kwiatkowska Angelika - ocena (1) Z polecenia poszłam do tej szkoły jazdy i z przyjemnością ją polecę dalej.... Kwiatkowska Angelika Ewelina - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy na świecie. Pierwszy raz wsiadłam za kierownicę i... Ewelina Julka Sz - ocena (1) Od rozpoczęcia kursu w OSK Delta byłam pewna, że dobrze trafiłam. Atmosfera... Julka Sz