Alicja - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy Happy L, a w szczególności wspaniałą... Alicja Natalia Dolatowska - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku!! Profesjonalnie przeprowadzona teoria,... Natalia Dolatowska Mateusz Dul - ocena (1) Serdecznie dziękuję Szkole Nauki Jazdy Zbyszek za profesjonalne przygotowanie... Mateusz Dul
Adrian - ocena (1) Egzamin zdany za pierwszym razem!! Pani w biurze wszystko dokładnie tłumaczy... Adrian Daria P - ocena (1) Zdecydowanie polecam Akademię Prawa Jazdy. Dzięki panu Januszowi... Daria P Cezary Filipczuk - ocena (1) Bardzo miła atmosfera, czuje się pewny egzaminów państwowych oraz Pan... Cezary Filipczuk Sophie - ocena (2) Bardzo polecam naukę jazdy z panem Łukaszem Sophie Julia - ocena (1) Nauka jazdy z p. Arturem to czysta przyjemność i z całego serca mogę go... Julia Mateusz - ocena (1) Super sie uczyć w Akademii Prawa Jazdy. Jestem na etapie jazd i szczerze... Mateusz Karolina - ocena (1) Bardzo polecam, wszystko było bardzo jasno przedstawione na wykładach, łatwe... Karolina Tomek - ocena (1) Świetna szkoła jazdy, pełen profesjonalizm i dobra organizacja. Instruktorzy... Tomek Kalina - ocena (1) Naprawdę bardzo dobra szkółka, lepiej nie mogłam trafić. Egzamin zdany za... Kalina Tomek - ocena (1) Świetna szkoła jazdy, pełen profesjonalizm i dobra organizacja. Instruktorzy... Tomek Paulina - ocena (1) Na początku stresowałam się pierwszymi jazdami, ale całe szczęście trafiłam... Paulina Iza - ocena (1) Do Pani Dari trafiłam z polecenia, i zdecydowanie nie żałuje. Była to... Iza Michal - ocena (1) Szkoła bardzo fajna super kontakt z dyrekcją Pan Radek świetny instruktor.... Michal Rafał - ocena (1) Kurs w szkole Delta był moim drugim (poprzednie było kilkanaście lat temu i w... Rafał Zbyszek - ocena (1) Polecam.. miła atmosfera . Zbyszek Wiktoria - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Michała Cieplińskiego, przygotował mnie do... Wiktoria Gabi - ocena (1) Pan Artur Zamorski - cudowny egzaminator, spokojny cierpliwy. Naprawdę tworzy... Gabi