prawo jazdy (1) Dziękuję Panu Wojtkowi K. Za wszystko, za przygotowanie mnie do jazdy, za... Milena POLECAM SZCZEGÓLNIE PANA WOJTKA MARSZEWSKIEGO (1) Polecam szkołę jazdy Oskar, zwracając szczególną uwagę na instruktora Pana... Michalina Wybierzcie OSK-Oskar! (1) Do Oskara poszedłem w ciemno, ponieważ szedł tam kolega i zaproponował, żebym... Wojtek R.
Bardzo dobre przygotowanie praktyczne (1) Chciałabym bardzo podziękować Panu Januszowi za cenne rady, wskazówki,... OlaG PAN JANUSZ!!! (1) Teorię miałam z Panem Wojtkiem - bardzo sympatyczny mężczyzna, wszystko... Monika Bardzo pozytywnie:) (1) Do Oskara zgłosiłam się gdyż kurs tam skończył mój mąż i szwagierka i oboje... Marta B. Serdecznie polecam (1) Polecam szkołę jazdy Oscar. Wykłady prowadzone przez Pana Wojtka K. były... Kasia C. Misiek - opinia (1) Polecam Oskara bo naprawdę świetna szkoła. Wykłady prowadzone były bardzo... Misiek Zdecydowanie polecam, Kat. A (1) Do "Oskara" zgłosiłem się z polecenia koleżanki i teraz mogę z całym... Paweł Michalunio Super szkoła:) (1) Dzięki pracownikom Oskara wczoraj zdałem prawko praktycznie za pierwszym... Damian Z :)) (1) W tym ośrodku robiłam tylko kurs dodatkowy po 3 nie zdanych. Do egzaminu... Ola Lucyna - opinia (1) 27.12.2012 zdałam egzamin w pierwszym terminie! Zawdzięczam to cierpliwości i... Lucyna super szkoła! (1) POLECAM W 100% ! Dziękuję Panu Wojciecha i i Panu Wiesława za przekazaną mi... Ewa Super (1) Ośrodek szkolenia kierowców godny polecenia.Wielkie podziękowania dla Pana... Stokrotka:) Marta - opinia (1) Instruktorzy w tej szkole są naprawdę wspaniali! Dziękuje za pomoc w tak... Marta Bardzo dziękuję (1) Chciałabym podziękować Panu Wojtkowi i Pani Monice, którzy przygotowywali... Joanna Michał i Wojtek - Instruktorzy na medal! (1) Miło mi podziękować szczególnie dwóm Panom Instruktorom, dzięki którym zdałam... G. F - opinia (1) Zdałam dziś za pierwszym ! Dziekuje panu Wojtkowi i pani Monice . Polecam F serdecznie polecam (1) Chciałbym serdecznie podziękować Pani Monice za czas który mi poświeciła... Maciej OSK OSKAR! (1) Witam, chciałabym serdecznie podziękować Panu Wojtkowi K. za przygotowanie... Ewelina