janusz (1) Nie mam pojęcia jak inni instruktorzy tej szkołki , jak również instruktorzy... Antonio Gorąco polecam OSKARa!!! (1) Zdałam egzamin teoretyczny i praktyczny przy pierwszym podejściu. Pan Janusz... Ania K. Polecam ;) (1) Na wykładach u Pana Wojtka jest bardzo miło i sympatycznie, a nauka jazdy z... Ania
bardzo dziękuję :-) (1) Cóż, moja droga do prawa jazdy okazała się trochę wyboista ;-) Ale to w... Ela Najlepsi! (1) Zdecydowanie polecam! Na kurs dołączyłam w połowie, ale pozwolili mi nadrobić... Ulka POLECAM!!! (1) Nie ma lepszych od OSKARA:) zdecydowanie polecam a pan Wojtek to mistrz w... skrzecz Zdecydowanie polecam!!! (1) Dziś zdałam za pierwszym razem a zawdzięczam to Panu Januszowi za co mu... Ewelina Gorąco polecam (1) Hura Hura zdałam a tak bardzo w siebie nie wierzyłam.To był mój największy... Agnieszka WOJTEK KIELBASA (1) Wielkie podziekowania za profesjonalne szkolenie i miłą atmosferę Dzięki... zadowolony Zbyszek IDEALNY NAUCZYCIEL = Pan Wojciech K. (1) Jeżeli komuś zależy nie tylko na "jakoś" zdanym egzaminie na prawo jazy, ale... Agnieszka N.U. Serdeczne podziekowania ;) (1) OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA PANA WOJCIECHA K.!! ;D Świetny tok nauczania,... Tysia :) Maciej Bukowicki (1) Wielkie dzięki dla Wspaniałego Nauczyciela!!! Zdałam za pierwszym razem:) amelka Arleta- Rewelacyjna instruktorka! (2) Polecam osk OSKAR, szybki i sprawny kurs,teoria prowadzona w sposób... Agata Janicka Bardzo dobre (1) Jestem bardzo zadowolony z Oskara. Uczył mnie pan Maciek- bardzo dobrze... Mateusz M. OSK-OSKAR - gorąco polecam!!! zdałam za drugim podejściem (1) Serdeczne podziękowania dla pana WOJTKA,za przeprowadzone szkolenie... JOLANTA SZMELTER Maciej Bukowicki zasługuje na OSKara ;) (1) Kurs teoretyczny super... Ale kurs praktyczny... Maciej Bukowiski powiniene... HaHa Zdałam :) (1) Bardzo Bardzo dziękuje Pani Izie Wilgosz za nauke,za mila atmosfere w czasie... KLAUDIA OSK-OSKAR - gorąco polecam!!! (2) Jeśli nie macie pojęcia o motorze - to bardzo gorąco polecam OSK-OSKAR -... Aga Karolina R. - opinia (1) Serdeczne podziękowania dla Michała, który bardzo przyczynił się do mojego... Karolina R. :) :) :) (1) Polecam OSK Oskar,miałem wspaniałego instruktora Pana Wojtka. Bardzo dużo... Paweł