Polecam :) (1) Witam 2 sierpnia zdałem za pierwszym razem egzamin teoretyczny i praktyczny... Michal K Polecam:) (1) Zdecydowanie polecam OSK Oskar, by nauczyć się jeździć. Sprawnie i przyjemnie... Kasia Jak najbardzie polecam :) (1) W dniu dzisiejszym zdałam egzamin za pierwszym razem teoretyczny i praktyczny... Aga Konkel
Polecam- warto:) (1) Naprawdę polecam, świetna, miła atmosfera na wykładach, dzięki Panu... Karolina Wiśniewska P. JANUSZ GÓRZNY (1) Super instruktor, bardzo cierpliwy. Jazdy z tym super instruktorem to była... Ola Malinowska :) (1) Chciałabym podziękować panu Wojtkowi i Monice za cierpliwość,miłą atmosferę i... Małgosia sylwia (1) Serdecznie dziękuje Monice naucza z 100 pro. zdałam egzamin za pierwszym razem sylwia Opinia (1) Chciałbym jak najbardziej polecić ośrodek OSK Oskar, świetni nauczyciele,... MłodyKierowca wieslaw - opinia (1) Zawsze myslalem, ze nadaje sie tylko do prowadzenia statkow kosmicznych.... wieslaw Warto wybrać tą szkołę jazdy (1) Bardzo dobra szkoła, moją instruktorką była Pani Monika, z którą świetnie mi... Ewa Polecam (1) Pan Tomasz W. świetnie przygotował mnie do części praktycznej (za co... Marta S-K SYLWIA SZ-GR (1) Szkoła super. Właśnie zdałam dziś egzamin teoretyczny i praktyczny za... Sylwia Szumigakska-Grobelska Dagmara - opinia (1) Ośrodek jak najbardziej godny polecenia jestem strasznie zadowolona pomimo... Dagmara Spoko! (1) Świetny ośrodek szkoleniowy właśnie zdałam egzamin przygotowywał mnie... Ola Maciek (1) na pierwszym egzaminie dopadł mnie stres i oblałem na rękawie ale za to bez... Darek oskar (1) Witam.Dzisiaj miałem egzamin na kategorie A.teoria super,niestety jazda... jarecki ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM :) (1) POLECAM INNYM OŚRODEK SZKOLENIA "OSKAR". CAŁY KURS PRAWA JAZDY TRWAŁ NIE CAŁE... HANNA MROZEWSKA ZDAŁAM!!! (1) Własnie zdałam egzamin. Wprawdzie nie za pierwszym razem ale i tak jestem z... Beata Polecam!!! Oskar NAJLEPSZY :) (1) Gorąco polecam Oskara dla osób, które chcą się dobrze nauczyć poruszać w... Sandra Polecam! (1) Nie ma co się wahać, Oskar bije na głowę konkurencje. Szybko, profesjonalnie... Marek