A Modo Mio, ul. Władysława IV (1) Zdecydowanie odradzam pracę w tej "restauracji". (...) Każdy kto ma... user_138512728944 Tajemniczy klient - sales force (2) pojawiło się ogłoszenie podobne do oferty sprzed poru miesięcy. Tamto... rs Praca HTEP (13) Witam wszystkich. Pracuję w tej firmie już kilka lat, ogólnie da się tam... anonim
motywacja (46) Jak sądzicie Państwo, czy dodatek m o t y w a c y j n y dla nauczyciela z... MA rtv euro agd (1) Czy ktoś pracował jak pomocnik dostawcy ? Jakie warunki ? pb laguna (1) Nie odpawiedni ludzie na stanowiskach brygadzisty,kierownika prod,dyrektora.... miły Szef ma zawsze racje (4) Jak przychodzą tacy co to niby potrafią wykonywać swoją prace, a potem... 300 Cluby Cocomo w Polsce to ukryty burdel (10) Moze i w klubie nie dają dotykać panienek i wszyscy mówią że zero seksu ale... ktoś UWAGA wykorzystywacz (9) Recepcjonistka - praca dla osób uczących się/studiujących Ogłoszenie... Kamila Praca w restauracji Friends ul. Piwna , jak tam jest ?. (4) Witam czy ktoś pracował w restauracji Friends iż od miesiąca ukazują sie co... Piotr praca w fortis security kosakowo (2) Witam,czy ktoś pracuje,albo pracował w Fortis Security z Kosakowa.Chodzi mi o... user_137693478222 Welcome Airport Services (5) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/panie-sprzatajace-do-pracy-na... ik do aplikujących na Sprzedawcę Biedronka (5) Moi drodzy, czy do Biedronki aplikujecie przez ich formularz? Czy raczej... Dagmara Prac dorywcza dla uczniów - gdzie szukać? (6) Jestem uczennicą 1kl technikum i chciałabym podjąć jakąś prace dorywczą.... Koniuu Tancerka za granicą? (4) Hej, czy może ktoras z was pracowala jako tancerka w klubie go go za granica... 123 Ciekawe (3) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/rada-gdanskiej-organizacji-tu... XYZ Lokis Koszwaly (8) Szukaja kierownika biura. Na gowork opinie masakryczne, nieoficjalnie tez... zainteresowana Dramat (8) w Grand hotelu pokojowa na zlecenie ma 7 zł od pokoju netto a pokoje... jj Restauracja Lezzetli (2) "Restauracja" posiada kilka punktów z czego większość to po prostu... Gwidon Wypowiedzenie umowy o pracę (7) Witam. Mam pytanie - chcę złożyć wypowiedzenie z pracy - mam 2 tygodniowy... ja