Praca/przedsmak Call Center i podobne (1) Ktoś miał do czynienia z pracą/szkoleniem do działu Call Center? Terminowe... Piotr K. Prosba o porade / pomoc (13) Witam pracuje na umowe zlecenie (telesprzedaz), sprzedaje na czyjs login,... telemarketer Znowu Urząd nie pomaga ;/ (8) Byłam wczoraj w UP. Chcialam się spotkać z pośrednikiem, w sprawie ofert... as
działanie 8.1 (1) Cześć czy wie ktoś coś więcej czy będzie jeszcze działanie 8.1 w 2014 roku? Z... Mirekgrr technik bhp - gdzie praktyki? (1) ma ktoś jakiś namiar, gdzie można je zrobić? Basia do tego potrzebni są studenci (35) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/studentke-jako-pomoc-w-domu-w... kiniek Czy ktoś pracował w PB Rybak w Luzinie? (3) Witam, Wujek google niewiele wie o pracy/atmosferze/zarobkach w tej... ~ja dotacja z UE lub UP (7) Hej niedługo kończę urlop macierzyński. Fakt faktem mam gdzie wracać ale... goska1987 Assessment Center na telemarketera w banku (10) Witam, jeżeli ktoś przeszedł lub wie jakiego typu zadania i ćwiczenia mogą na... Paula jak obecnie w Gdyni wyrobic ksiazeczke sanepid? (6) Jestem osobą bezrobotną ale ubezpieczoną,jak najtaniej moglabym zrobic... aaaa xervon praca - nie polecam (12) http://praca.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/magazynier-ogl4848859.html... ~anonim kierowca w pizzerii, jak liczona jest stawka za wyjazd? (14) Mam możliwość zacząć pracę w pizzerii, a ze nic lepszego narazie na oku... qwerty ALU-PROF w Szemudzie (1) Jeżeli ktoś pracował w tej firmie to bardzo proszę o opinię Wacek pytanie (1) cz ktoś pracował w firmie alu- prof w Szemudzie jakie zarobki,... bak AIC Tuchom- czy ktoś wie wicej? (1) Czy ktoś z forumowiczów mógłby może powiedziec coś wiecej na temat pracy w... cama85 event barlickiego bielsko-biała (3) ktos był na rozmowie hostessa kelnerka nela hotel mera pokojowa (1) czy wie ktoś może czy w hotelu mera praca pokojowej jest zmianowa? kasia Taxirekrutacja ??? (1) ...podany nr telefonu jedynie sygnalizuje udane połączenie, po którym nikt... Poldek OMIJAĆ!!! (2) MULTICOM - Firma w stylu "erdol". Domokrążca chodzi po domach i namawia całym... JA euro went (1) Witam czy ktos moze tam pracował chodzi mi o sprzatanie biura eris