Spawacz TIG 141 bez doświadczenia - gdzie mógłbym spróbować swoich sił? (5) Witam. Właśnie ukończyłem w Gościcinie kursy na wszystkie 3 moduły. Ktoś... marciiin93 ATM Lighting (12) Czy ktoś może mi napisać cokolwiek na temat pracy w tej firmie? ona Soflab Technology - czy warto aplikować? (6) Witajcie, Czy jest na forum ktoś, kto ma doświadczenie z powyższą firmą?... informatyk
Prawa Pracownicze (9) Zawieranie "umowy o pracę" przez pracodawców to rzadkość,.. Jakie prawa ma... Przewlekle bezrobotny Zakłady produkcyjne Trójmiasto, gdzie? (5) Dzień dobry, poszukuję zakładów produkcyjnych na terenie Trójmiasta, gdzie... student Prawdziwy marcepan (4) Witam wszystkich na forum . Jestem nowym uczestnikiem imam pomysł na... Ritchie 56 PRACA W FIRMIE BITON (61) Po rozmowie z pracownikami nikt tam długo nie wytrzymuje ,praca ok jak każda... madmaxxx Panią do bufetu Michałki (4) ogłoszenie "od zaraz" a powtarza się juz od 2 tyg, ktoś coś w temacie wie? Milena Pytanie do inżynierów i nie tylko:) (18) Witam. Mam pytanie jak się ma sytuacja na rynku w branży budowlanej. Jak... Ucz się ucz bo nauka... praca w Piotrze i Pawle (13) Czy ktos tam pracuje? co nalezy do obowiazkow sprzedawcy kasjera? Ile placa?... mama Eco-Vital Sp. z o.o. Sp. k. Sopot (261) proszę o informację na temat pracy w Eco Vital, zostałam zaproszona rozmowę w... dona Flextronics TCZEW (4) Przez jakie agencje przyjmują do Flextronics? Proszę o jakie kolwiek informacje. monika Praca w obozie (17) Proszę powstrzymać się od oceny mojej osoby, gdyż nie to jest tematego tego... cotosięporobiło wynagrodzenie w pizzeriach (3) mam pytanie...ile mozna zarobic na godzine w pizzerii w trojmiescie, jako:... lemod Wymiana doświadczeń i uwag dotyczących poszukiwań pracy (32) Witam, Jestem osobą poszukującą pracy. Chciałam się dowiedzieć czy tylko mi... agata REVI MED (2) osoby które chcą się starać o tą pracę muszą mieć ukończone kursy m.in. z... Miły Praca w PBS Sopot (2) Cześć wszystkim :) Czy jest na forum ktoś kto aktualnie pracuje bądź... user_137693686547 brak wynagrodzenia (7) Witam, mam probkem z odzyskaniem wynagrodzenia. Praciwalam w firmie od... zdesperowana Auto-Majster Kielecka 17a pracowal ktos??? (4) Proszę o opinie osoby,które mialy styczność z tym warsztatem,opinie o pracy... esc SUBWAY -praca opinie (10) Prosze o podzielenie się wrazeniami lola