Straż Miejska Gdańsk, Gdynia - jak dostać pracę? (40) jak dostac pracę w Straży ,to prawda że trzeba skończyć kursy policyjne? Darek Villa Pica Paca (1) Ktoś coś o niej wie? Zastanawiam się nad wysłaniem CV na recepcje zainteresowany czy podjac prace w Lycamobile? (1) Witam, mam propozycje pracy w lycamobile. Czy ktos z was pracowal i moze sie... marek
Elektromontaż Gdansk Finlandia (15) Otrzymalem oferte pracy w elektromontażu na budowie elektrowni w finladndii.... Potencjalny Nie ma już nadziei (13) wszędzie śmieciowe umowy, wyzysk, praca dla ludzi terminatorów 6dni w... PO to syf Poszukujemy Promotorek imprezowe akcje promocyjne! 3miasto DEM`a - proszę o opinie (2) Widziałam to ogłoszenie juz których raz czy ktoś miał do czynienia z tą... Ania ccc alfa centrum (3) Witam. Pracowałam w ccc i nie poleciłabym tej pracy nawet wrogowi..... puszysta Dyskryminacja ze względu na płeć i ukryty burdel (23) Takie ogłozenia na Trojmiasto.pl pokazują się cyklicznie, czy nie ma tu... gdzie jest admin? czy pracodawca może tak zrobic? Prosze o odpowiedź. (21) Pracuję w sieciówce, firma ma sklepy w całej Polsce. W jednym z nich miesiąc... xyz staż - bilet (7) cześć, wiecie coś na temat zwrotu kosztów dojazdu do miejsca gdzie odbywamy... sylwiabetrycze hydroster (1) Witam, pracuje ktoś może w HYDROSTER'rze? Jak atmosfera, warunki pracy?... ciekawyy Ei global (3) Czy ktoś coś wie o pracy w tej firmie ? oddział w Gdańsku. zdezorientowana OSTRZEŻENIE!!!!!!!!!!!! (5) Szanowni Państwo, W związku z pojawiającymi się nieprawdziwymi ogłoszeniami... STEMICO Poszukuję kogos kto zna się na wypowiedzeniach o prace (3) jw PILNE proszę o pomoc sandrulka25 Harford insurance? (4) Witam, Czy ktoś z Was miał styczność z tą firmą? Nie mogę znaleźć... Ona POZIOM APLIKANTÓW (55) Tyle osób narzeka że nie ma pracy, a ja powiem, że poziom osób poszukujących... Ela Rozmowy kwalifikacyjne w Polsce, a zagranicą (10) Jakie widzicie głównie różnice w rozmowie kwalifikacyjnej w Polsce, a na... Tomasz z Bagien Europa eTrade (1) Czy ktoś pracował dla Europa eTrade z Sopotu ul.Grunwaldzka 12/16, albo czy... majka Praca w Banku BPH - dojazd (32) Czy ktoś z Was pracuje w siedzibie Banku BPH na ulicy Pałubickiego 2 w... Jurek? uwaga na firme drew-group (2) Uwaga na firme drew-group pracowałem u nich i od samego poczatku był problem... oszukany