staż z pup (3) czy ktos wie ile faktycznie dostaje sie netto, na reke majac staz z PUP??... Karolina Agencja pracy "World Job Employment Agency" (4) Witam, czy ktoś może coś powiedzieć na temat agencji "world job employment... Andrzej Wojt bar żuławski- chcą studentów (5) niech napiszą ze potrzebują stedentów a nie jedziesz na rozmowę a baba ci... ss
klub event (8) ktos tam byl? dostalam oferte pracy, nie wiem czy skorzystac anna Hombre Srerwis - praca niewolnicza (6) Szukam pracy. woj Mazowieckie. Znalazłam ich ogłoszenie w necie wysłałam CV i... animka Wydawnictwo Nowa Era (6) jaki tam w ogóle jest klimat pracy? i jakie warunki finansowe? jest umowa o... ciekawa UWAGA NA FIRMA INSTALŁUK Gdynia (3) Firma jest nie wypłacalna, pracujesz po 14 h min a najlepiej dzień i noc.... Diabeł Exact systems tuchom AIC opinie (3) Chciałbym usłyszeć opinie na ten temat od was jeżeli ktoś tam pracował?... agi123 Książeczka sanepidowska (3) Jak wyrabia się książeczke sanepidowską? jakie badania trzeba wykonac i ile... Kasia praca jako sprzedawczyni??? (40) Dostalam oferte pracy jako sprzedawczyni w sklepie ogólnospożywczym.... gdanka21 firma Welcome - lotnisko (6) Pracował ktoś na lotnisku jako bagażowy w firmie handlingowej? Jakie warunki... xxx Apteka Internetowa Gemini (3) Wiecie coś o warunkach pracy w tej firmie? lobo iDermacell Gdynia (1) Witam, Chciałabym ostrzec wszystkich przed pracą w iDermacell w Gdyni.... gosc O co chodzi z wypłacalnością na czas (12) to zdarza się, że nie płacą na czas, przecież wtedy jeszcze więcej tracą, bo... jj salon roberto gdynia (4) szef ktory tam pracuje , wgl nie ma szacunku dla ludzi, pracuje sie bez umowy... ktosiek53 Sprzątanie (5) Witam. Pracuję trzeci tydzień w firmie sprzątającej. Sprzątam bloki 4- ro... Monika MAK CHEMIA Orunia (7) czy ktoś pracował/ pracuje jakieś sugestie...dziękuję pik ja............ (1) Praca w Mak Chemii.. Brak szacunku dla ludzi, zero zrozumienia. Szef nie... olele... Carter opinia (7) Pracował ktoś może w firmie CARTER? MalagaTikiTaki Praca za granicą - gdzie szukać? (8) Witam. Razem z dziewczyną poszukujemy pracy za granicą na wakacje. Chciałem... cookiemonster