Firma sprzątająca. (3) Bardzo proszę o info, czy firma sprzątająca G&S z Gdyni jest rzetelna i... Monika Ludzie ogłaszający się w działach "szukam pracy" (6) Czy to w ogóle ma jakikolwiek sens, ktoś dostał pracę na umowę o pracę przez... like Wypowiedzenie na zleceniu (11) Zaczęłam pracę na zlecenie od 10.03 i mam umowę do 31.03. Nie planuję tu tak... sonia
Konsbud Serwis - dlaczego nie pozwalają się ludziom nauczyć pracować (3) Dlaczego Konsbud Serwis nie zatrudnia ludzi którzy chcą się czegoś nowego... Mietek Kamiński Firma Marbud (1) Witajcie Interesują mnie opinie o tej firmie jakie warunki płaca itp. Z góry... ok Przedłużenie książeczki sanepidowskiej (6) Mam do Was prośbę, może ktoś będzie wiedział. Dwa lata temu wyrabiałem... mjk Co jest z tymi firmami (15) co chwilę się ogłaszają, ciągle kogoś szukają ładując duże pieniądze w... hmmm najniższa krajowa (8) kto z Was pracuje na najniższej krajowej..i jak dajecie radę..:/ zuza rejestracja firmy, gdzie? (4) W przypadku gdybym chciał stworzyć firmę działająca w Polsce ale dla klientów... Wannabe enterpreneur GP People (2) Witam. Czy ktoś podejmował pracę przez pośrednictwo GP People? Niestety na... Mati gdzie szukacie pracy? (13) Witam serdecznie forumowiczów. Tak jak w temacie chciałbym zapytać gdzie (i... tomek Znalazłem pracę i.... (2) W dzisiejszych czasach często się zdarza tak że, gdy już znajdziemy pracę i... user_138513167019 Barman Sopot, Gdańsk, Gdynia zarobki (4) witam Mam pytanie do barmanów ile zarabiacie na godzinę, ile godzin... maciekBar firma stoczniowa PROM (1) wiecie cos o tej firmie ja Opinia . OPEN MIND Recruitment (7) Dostalem propozycje pracy z tej agencji pracy na wyspie jersey jako kucharz... Patryk praca silvan (2) uwarzajcie na firme silvan duzo obiecuja a malo daja i przeciaganie umowy... anonim cocomo praca (12) Witajcie, mam pytanie w związku z pracą w cocomo. Dostałam ofertę pracy jako... lenka Kto się przeprowadzał za pracą? (11) Mam pytanie do ludzi którzy się przeprowadzili za pracą - czy żałują swojej... miśq Auto-Majster Kielecka 17a... Pracowal tam ktoś? (3) Czy podzieli się ktoś info na temat tego warsztatu? Bardzo często się... xyz praca za granica - gdzie szukać? (5) Czesc wam mam zapytanie gdzie najlepiej szukac pracy za granica? Mis