Sopot Network (22) Witam, Czy ktos pracował w firmie Sopot Network i może się wypowiedzieć na... awer Praca w Warsie (8) Jutro ma odbyć się rozmowa kwalifikacyjna na dworcu głównym w Gdyni. Kto się... takitam RESTAURACJA MARIASZEK (43) Czy ktoś z Was był na rozmowie, dniu próbnym itp? Restauracja od dłuższego... jj
praca w STI GROUP chwaszczynska (14) witam !czy ktos kiedykolwiek pracowal w sti group?jak tam jest?czy dobre... kolo85 poszukuję info na temat firmy PRO Silver (12) Ktoś pracował lub pracuje? Poproszę o info na ich temat... Jestem ciekaw czy... Kuchcik Nieuczciwi pracodawcy w branży jubilerskiej itp. (20) Witam wszystkich chętnych do dyskusji na w/w temat. Proszę o szczere i... Revelation Uwaga na firmę Ambermix !!!! (3) Ostrzegam wszystkich przed tą "firmą" !!!! O umowie można zapomnieć to raz, a... EW praca jako murarz (1) Czy zna ktoś kogoś ogłasza sie jako grzegorz... anna-jezierska6@wp.pl ile zarabia się w PLAY w TRójmieście jako konsultant? (10) wie ktoś może czy ta firma płaci w miarę normalnie? bezrobotna Smart Systems - przedstawiciel handlowy (2) Wciskający starym babciom gary, kołdry i magiczne urządzenia lecznicze...... CBI dlaczego ludzie nie potrzebują pracy???????? (8) Witam! Pracuję w Forever Living Products (dystrybucja kosmetyków, suplementów... malinka78 Kierowców kat. B JobCall 708908364 (3) Uwaga numer z serii 0700 (info na etransport.pl) 8,00PLN/min. texas Moje przygody z PUP (17) Byłem dziś w Powiatowym Urzędzie Pracy w Gdańsku, w dziale dla pracodawców.... Pracodawca praca sezonowa 2014 (6) Witam, Jestem studentką, chciałabym znaleźć pracę w wypożyczalni leżaków na... lartemj Skanska Laborant-brał ktoś udział? (1) Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś brał udział w rekrutacji na... Mati Potrzebne informacje o firmie! (8) Czy ktoś zna firmę Kamrol z Gdańska? Zajmują się chyab transportem zboża.... gabi BARANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (6) SKOŃCZYŁEM KURS NA SPAWACZA TIG 141 I MAG 135 a te frajery tylko z... Bezrobotni Polska Wyjeżdżam stąd :( (55) Może tutaj opiszę swoją historię. Pół roku temu skończyłam studia, znam 2... Kris Darmowe przejazdy (6) Kochani mam pytanie : jak to jest z tymi darmowymi przejazdami dla... Oliwia kobieta do towarzystwa.. (50) Witajcie, mieszkam sama - stracilam prace, nie mam kogo poprosić o pomoc,... xxxxx