Jak pewien urząd radzi sobie z petentami (2) Ogólnie wiadomo, że ludzie, nie tylko kobiety są łase na komplementy... nik Może ktoś mi doradzi jak w tym kraju dostać pracę??? (47) Właśnie mija rok jak jestem bez pracy. Mam 23 lata, studiuję zaocznie (2... user_137693167435 u kucharzy sopot (3) byłem na rozmowie i powiem szkoda czsu w barze mlecznym płaca wiecej . a... kucharz
Tatum Szadółki (7) w grudniu było ogłoszenie teraz poraz kolejny, najwidoczniej osoba się nie... Kamlia przyszła studentka (49) Zarządzanie inżynierskie / Zarządzanie - jest to kierunek na polibudzie. Czy... worker Nie rozumiem tego (12) Dlaczego w większości ofert stażowych wymagają już doświadczenia? Skoro by... ZYX książeczka sanepidowska - gdynia (4) Ile się obecnie płaci za książeczke sanepidowską,jakie badania na wlasną... xcv piszcie (2) Hej. Wiecie coś o pracy w firmie Exclusive Cosmetics we Wrocławiu na ulicy... Asiaa MAD sp. z o.o.Pracownik ochrony (7) Co to za firma moze ktos wie duch Ile można zarobić w ochronie na msc? (3) Ile można zarobić w ochronie na msc? nie mam licencji Szeryffff składanie długopisów (10) Firma Handlowo-Usługowa ARTIFAX znacie może taka firmę niby zajmuje sie... Justyna Gegenbauer Polska-Asystentka (1) Praca w Gdyni, ktoś ma info na temat warunków oraz przebiegu rekrutacji? Katarzyna Dobra firma Która zatrudnia spawaczy TIG 141 - która? (6) tak jak w tytule, mozecie polecic jakies uczciwe firmy z trojmiasta i okolic ?? Tomo Spółdzielnia Socjalna (1) Ktoś coś wie na ten temat? Odezwali się do kogoś? olif NAUTA GDAŃSK (13) Dlaczego w ogłoszeniu podaje się rodzaj zatrudnienia umowa o dzieło umowa... Yy firma jang (1) zajmuja sie sprzataniem. czy ktos sie jakos zetknal z nimi? nie ma za duzo... majk Pracodawcy oszukani porzez pracowników (13) Wpisujcie przykłady sytuacji, gdy pracodawca zatrudniając kogoś w dobrej... Pracodawca praca na czarno - propozycje jakie słyszycie od pracodawców (5) witajcie jestem w trakcie poszukiwania pracy. Jestem w ogromnym szoku dziś... przerzutka Neuca Gdańsk (4) Czy ktoś był na rozmowie klasyfikacyjnej w firmie Neuca w Gdańsku na ul.... grzes1234 Firma Hombre Serwice (2) To bardzo cwana i wyrafinowana Firma. Zatrudniają osoby z Orzeczeniem... delicja