Oszustwo !!!!!! (3) Zatrudnimy osoby do sprzątania biurowca Ogłoszenie wprowadzono: 19.02.2014... JELITKOWO PRACA DLA KIEROWCA KAT B (9) Czy treść tego ogłoszenia nie budzi podejrzeń wydaje mi się że to nie jest... user_138018942682 Piszecie UWAGA NA FIRMĘ (5) Zapytam czemu nie zgłaszacie do inspekcji pracy... yopas
Dlaczego w delphi kokoszki ciągle szukają ludzi do pracy jaji jest powód? (5) Witam szukam pracy wysłała bym do Delphi ale czy praca będzie na miesiąć moze... oolaa ogłoszenia o pracę vel anonse starych dzidów? (4) właśnie znalazłam kolejne ogłoszenie firmy "krzak"... lol Wiha Budowlanych 10a (5) Wiecie coś na temat pracy w tej firmie ? Co się konkretnie tam robi, jaka... Ania Pracownik Techniczny - wykonywanie reklam (1) Czy znacie może tę firmę albo charakter takiej pracy? Może ktoś napisać, czy... poszukujący gafako gdynia ktos coś wie. (4) Czy ktoś coś wie na temat firmy gafako z gdyni ktoś pracował tam lub coś wie... 138/136 staż absolwencki (4) Ostatnio widuję ogłoszenia, zachęcające do wzięcia udziału w konkursie prac... kamat ITT Polska (1) Uwaga na tą firmę! nieuczciwy pracodawca, wieczne problemy z wypłatą i ciągle... zawiedzony Detektyw (4) Chciałem zostać w przyszłości detektywem jednak przeraża mnie trochę... Karol Alkar stocznia remontowa (1) Czy ktos pracował przy rusztowaniach w firmie ALKAR stocznia remontowa ,czy... wojak Burger King-rozmowa o pracę (12) Witam, Chciałby dowiedzieć się czegoś o rozmowie kwalfikacyjnej w Burger... BLADE Jesteś wypalonym nauczycielem? (7) Czy znajdę na forum wypalonych nauczycieli, którzy zdecydowali się na zmianę... A. słoneczne markizy (3) ktos kojarzy moze? szukaja doradcow do aktywnej sprzedazy itp. na rozmowe... dziunia Adecco produkcja (2) praca tymczsowa składanie złączek samochodowych, czy ktos pracuje tam? Czy... Kasia Aviva Gdańśk (11) Witam, idę na rozmowę w sprawię pracy w tej firmie na to stanowisko:... sebmroz Solar Alfa (2) może ktoś coś wie na temat pracy tam jako sprzedawca? Dziękuję. Monika Millenium Pruszcz (3) pracownik obsługi kasy fiskalnej - ogłoszenie pojawia się już po raz... ciekawa Nie warto (7) Witamy Państwa, Wśród wielu przedsiębiorstw, na trójmiejskim i pomorskim...