a tak z drugiej strony barykady (4) Czytam Państwa posty i zastanawiam się dlaczego pracujące ze mną osoby,... iks asystent specjalisty - praca biurowa (12) Czy ktoś się orientuje co to za firma i jaka to dokładnie praca?? miha Firma " Prosto z Kutra " (3) ma ktoś opinie o tej firmie? MagSty
Czy ktoś wybiera sie na inwentaryzacje do auchan rumia 8 lutego... (14) jak w temacie izabel Saturn Gdynia (3) Za miesiac go otwieraja jak cos i warto pomyslec o aplikacji:) slodkimisiek Praca w Banku BPH- prosze o opinie (9) Pracuje lub pracował może ktoś? Czy warto? Janka mega_bydgoszcz@o2.pl e-papierosy składanie e- papierosów (13) Współpracował ktoś z ta firmą? Żądają wpłaty 25 zł za przesyłkę, gdy... MAGDA Progres praca w Łężycach (2) Witam chcę wysłać cv do pracy , może ktoś pracował w Łężycach i coś wie o... bezrobotna ORANGE - Faxtel - nie polecam!! (2) Przy stanowisku konsultanta ds. obsługi klienta w salonie od razu informują,... aba Trener Wellness (4) Witam, znalazłam ogłoszenie o treści:... axa Kuguar - kurs dla osób ubiegających się zdobyciem zawodu pracownika kwalifikowanego ochrony. (2) Autor zapomniał dodać, że placówka szkoleniowa powinna mieć... były kursant http://www.pracazdomu.com - znacie to? (7) dziewczyny spotkałyście się już może z tą stroną? wiecie na czym ta praca... ??? Akademia Paznokcia (6) Czy ktoś pracował w firmie Euro Fashion Akademia Paznokcia? Proszę o info. milo Praca na magazynie Obłuże (3) czy ktoś tam pracuje? *** Sprzątanie. (8) Szukałam pracy od grudnia zeszłego roku. Przedwczoraj znalazłam - jako... Angela KFC pkp gdańsk główny (7) czy ktoś tam pracuje i może cokolwiek powiedzieć ? jakie stawki dla nowych... kurczaczek Progres HR (6) Witam, czy macie może jakieś opinie/doświadczenia dotyczące pracy przez... mae macie namiary na prace? (2) obecnie robie na rusztowaniach w stoczni Crist i jak najszybciej musze... melon moduł Pomocnik Montera rur/kadłubów - jakie firmy? (7) Cześć! Poszukuje pracy jako pomocnik montera -najchętniej rurociągów - mam w... Piotrek z Bazin ZŁOTY STAW Hotel Gdansk Borkowo (3) Czy ktoś pracował w tym hotelu?Ciągle pojawia się ogłoszenie, że przyjmą... zainteresowana