focus hotel (1) nie idziecie na pokojówkę do tego hotelu . pracowałam tam 2 miesiące i były... osa24 POMOCY! nie wiem co mam zrobić!!!!! (9) Dostałem prace, strasznie sie ucieszyłem bo nie pracowałem juz pół roku i... :((( byli lub obecni pracownicy eniro (3) Szukam kontaktu z ludzmi którzy pracowali badz pracuja w Eniro w Trójmieście.... Aleksandra
Goodmark Borkowo (5) Ktos cos wie nt tej firmy? Wlasciciele Ci sami co w firmie Polbox z Pruszcza,... szukajaca pracy konsalnet w centrum dystrybucyjnym jeronimo gdansk (16) umowy na stałe i pzrymusowe umowy zlecenia za nadgodziny, a gdzie... cd wpisujcie ogłoszenia z ulicy! (102) lumpex fuks ul grunwaldzka 1/2 etatu to nie moje ogłoszenie ,nie nie... dziekuje za uwage DOSTAŁAM PRACĘ!!! (20) Hej kochani dziękuję Wam za wsparcie (tzw. łączenie się w bólu)! Myślę że... Ariadna Stradivarius (24) czy był ktoś na rozmowie w spr pracy na kierownika sklepu do Tczewa? Kaśka willa sedan (3) hej ,czy ktoś pracował w tym miejscu i ma informacje na temat tego... pinkaminiu BŁĘDY (6) Najczęstsze błędy jakie popełniacie wysyłając CV: - nie wpisujecie w tytuł... Plusk Biedronka (10) Czy jakaś Pani pracuje?pracowała? jaki klimat tam panuje , jakie pieniążki? Oliwia hebe drogerie (5) hej wie ktos cos na temat pracy w tej drogerii? zarobki, klimat? obowiazki itp. Karolina Elephant club (1) Miejsce które zdecydowanie odradzam do pracy wszystkim. Kucharzom, kelnerkom... czarna aegon sprzedawca z dowsiadczeniem (10) komus to cos mowi? nigdy nie pracowalem w takim czyms majk Praca w studiu krawieckim "Sunrise - proszę o opinie (1) studio krawieckie "Sunrise" Rumia ul. Abrahama 10 Czy znacie... dwanka Sklep spożywczo-monopolowy na Słowackiego (8) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/zatrudnie-ekspedientke-do-skl... Kaśka Urząd Pracy (3) Z Urzędu Pracy można się wyrejestrować bez podania przyczyny? Antoni Kocikovski złoty staw recepcja kpina!!!!!!!!!!!!!!! (5) Zapier...... jak dziki reks,recepcja,obiadki-gotowanie, śniadanka,... zytka Opiekunka Gdańsk-Kowale (3) Chodzi o ogłoszenie poniżej,szkoda słów dzwonie parę razy i za każdym razem... Aga Wypowiedzenie i nowa umowa- pomocy :) (3) Witam. Mam pytanie, czy mając umowę o pracę mogę podpisać umowę o zlecenie i... Klusek