paznokcie hybrydowe (92) hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy... olas. Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226) Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów... Majka jak oszczedzacie ? (27) witam dziewczyny napiszcie plis jak oszczędzacie, jakie formy, jakieś... Cytrynka 007
Dr. Tomasz Milczek (1) Doktora Tomasza Milczka wspominam bardzo dobrze. W UCK na sali w szpitalu... Dorota fizjoterapeuta OWI Gdynia M.Morawski (6) hej. czy ktoś uczęszczał z dzieckiem do tego pana? Jakie wrażenia? jedo Gdzie się fajnie ubrać w rozmiarze xxl? :-( (47) Mam dwoje dzieci. Przed drugą ciążą mocno przytyłam. Teraz młodsze dziecko ma... abcd jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (14) drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki,... beti1 Energylandia (10) Witam. Chciałabym się wybrać z dziećmi do Energylandii,a ponieważ to dość... _Rona kawa czy pijecie jesli tak to jaka? (77) ja lubie z expresu a wy? paulina123 jakie perfumy polecacie? (71) Chcialabym sprobowac czegos nowego, bardzo lubie zapachy cytrusowe, swieze,... :) dr Kiełkowski- opinie? (17) Witajcie, dużo tu różnych opini o lekarzach, ale ciągle przewijają się te... adziula Ovarin - która zaszła po nim w ciaże? (41) Staram się i staram i nic :( Lekarz zdiagnozował u mnie PCOS, stąd brak ciązy... jaśka Obawa o 6 miesięcznego synka (1) Drogie mamy bardzo boję się o mojego 6 miesięcznego synka. Od zawsze mieliśmy... Dzieci w spektrum autyzmu i szkoła (5) Dzień dobry, czy są tu mamy uczniów szkół podstawowych (od klasy 0), którzy... DS Poszukiwana polecana szkoła dla dziecka ze spektrum autyzmu :) (3) Szukam szkoły podstawowej w Gdańsku (ewentualnie okolice Banina) dla dziecka... Karolina jaki kupic e-papieros ??? (21) może ktoś coś poleci dobrego , wolałabym nie za 300 zł bo musze kupić 2 szt... rybalon zapach do mieszkania jaki ??co polecacie (43) drogie mamy wy zawsze coś doradzicie chciałabym aby w mieszkaniu pięknie... goralka Badania prenatalne ! Kto miał ? (64) We wtorek zrobiłam sobie badania prenatalne w 12 tygodniu ciąży. Tak żeby... Hexusia DOBRY ALERGOLOG GDAŃSK NFZ (15) WITAM, POLECCIE MI DOBREGO ALERGOLOGA W GDANSKU NA NFZ :) DZIEKI :) IWONA Podyplomowa rachunkowośc czy kurs na głównego księgowego (28) Dziewczyny były już może podobne tematy, ale chodzi mi o opinie osób, które... aleksad@interia.pl