Dom samotnej matki (1) Byłam w tym domu dzięki siostra pracownika mam córeczkę jestem wdzięczna za... Katarzyna tybura Dom samotnej matki Matemblewo (14) Jestem mama rocznego dziecka. Mieszkam z mężem który mnie bije. Codziennie są... smutna Przepis na gofry (23) Czy posiadacie dobre sprawdzone przepisy na gofry? Niestety mój niezawodny... Kamiś21
Czy jazda konna jest bezpieczna dla dzieci? Proszę o poradę... (10) Dzieciaki namawiają i zmuszają do wykupienia lekcji ale ja mam obawy - że to... EwelinaK Dowód dla dziecka czy paszport w krajach UE?? (24) Dla dziecka 1,5 letniego potrzebny jest dowód czy paszport podróżując po UE??... mjakmama Gdzie kupie stanik sportowy 70G? (20) W Tchibo nie maja. Nie chce wydawac wiecej niz 60 zl wiec Shock Abs. odpada.... kasia niemowlę w dzień prawie w ogóle nie śpi (18) Hej dziewczyny. Zastanawiam się czy tylko ja tak mam i czy to jest normalne.... maloka Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116) Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić,... miia pożyczka hipoteczna? (18) moim rodzice mają mieszkanie własnościowe ( maja po 65.70lat) niestety ja... kaczucha NEUROLOG dziecięcy -PILNIE!!! (65) Cześć! Mam pytanie czy wie ktos może gdzie przyjmuje neurolog dzieciecy???Mam... kasia16 Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (4) Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz... Jaki wózek waszym zdaniem jest najlepszy? (97) Oczywiscie tak jak w tytule, spodziewam sie dzidziusia i jak to kazda mama... Agnieszka S Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (33) Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić,... Anka_Gda księgowa?? czy warto? (41) post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako... justi Czy ma lub miał ktoś dziecko w liceum lub technikum TEB w Gdańsku? - szukam opinii (3) Szukam opinii a niewiele znalazłam. Ania Używany fotelik samochodowy (2) Witam. Jestem na etapie kompletowania wyprawki dla pierwszego dziecka i mam... jaki prezent dla teściowej na 70-tkę? (27) może macie jakis oryginalny pomysł? doka urlop macierzynski, urlop tacierzynski...kilka pytan. (30) mam pytanko do kogos kto z prawem, i sprawami kadrowymi jest na bierzaco..... Ola81 Proszę o polecenie ginekologa do prowadzenia ciąży (1) Hej, szukam normalanego ginekologa do prowadzenia ciąży na NFZ. Obojętnie... Kika Psychiatra dla nastolatki (1) Witam, szukam dobrego , sprawdzonego psychiatry dla córki,a stany depresyjne,... Karo3inka