Łukasz Herniak - opinia (2) Pełne zaangażowanie Opiekuna transakcji, poczucie 100% procentowego... Łukasz Herniak Iwona i Piotr - opinia (2) Do biura nieruchomosci Tyszkiewicz przyszliśmy "tylko" zapytać o możliwość... Iwona i Piotr Paula - opinia (2) Polecam tę agencję z całego serca! Profesjonalna obsługa. Mieszkam za granicą... Paula
Hanna - opinia (2) Bardzo polecam współpracę z Panią Aleksandrą Sudzik. Bardzo kompetentna,... Hanna Agata - opinia (2) Dla wszystkich, którzy poszukują swojego mieszkania i/lub nie wiedzą jak się... Agata Natalia W. - opinia (2) Zdecydowanie polecam współpracę z Panią Iwoną Gościnną. Cała transakcja... Natalia W. Beata P. - opinia (2) Bardzo polecam panią Iwonę Gościnną. Cieszę się, że to właśnie tą osobę mi... Beata P. Dorota - opinia (2) Przy sprzedaży swojego mieszkanie współpracowałam z panem Andrzejem... Dorota Adam - opinia (2) Profesjonalna obsługa klienta od pierwszego telefonu do podpisania aktu... Adam Michał - opinia (2) Obsługiwał moje poszukiwania najemcy na lokal użytkowy Pan Andrzej Leonowicz.... Michał Ewa. G. - opinia (1) Współpraca w związku ze sprzedażą mieszkania z Agentem Panem Andrzejem... Ewa. G. Marek i Joanna L - opinia (2) Pan Michal Nitkowski posredniczyl w nabyciu przez nas domu. Jest bardzo... Marek i Joanna L Jerzy S - opinia (2) Pan Michał Nitkowski pośredniczył w sprzedaży mojego domu. pełen... Jerzy S Anna K. - opinia (2) Współpracę z Panem Andrzejem Leonowiczem oceniam bardzo pozytywnie. To była... Anna K. Magdalena - opinia (2) Bardzo serdecznie polecam Pana Karola Schalkowskiego, który prowadził sprawę... Magdalena Aleksandra S. - opinia (2) Współpracę z Agencją Nieruchomości Tyszkiewicz zaczęłam 3 miesiące temu,... Aleksandra S. Anna i Kamil - opinia (2) Z czystym sumieniem polecamy Pana Piotra Żylińskiego, człowieka od zadań... Anna i Kamil Aleksandra - opinia (2) Andrzej Leonowicz udzielił pomocnego merytorycznego wsparcia przy zakupie... Aleksandra Jerzy .W. - opinia (2) Współpraca z Panem Andrzejem Leonowiczem to sama przyjemność, bardzo miły... Jerzy .W. Marzena - opinia (2) Współpraca z Panem Andrzejem Leonowiczem to sama przyjemność, pełen... Marzena