Michał R - opinia (2) Sprzedaż mieszkania to sporo formalności, od przygotowań, prezentacji po... Michał R Paweł - opinia (2) Pan Andrzej Leonowicz, bardzo profesjonalny i pomocny. Praktycznie o każdej... Paweł Maria - opinia (2) Bardzo profesjonalne działanie agencji,jestem pod wrażeniem, wszystko zapięte... Maria
Dawid - opinia (2) Polecam Pana Andrzeja Leonowicz profesjonalne podejście, super kontakt,... Dawid TomaszP - opinia (2) Z Pania Iwoną Gościnną przeprowadzałem już drugą operację sprzedaży... TomaszP Jowita - opinia (2) Bardzo polecam :) Zajmowała się nami Pani Aleksandra Sudzik - pomogła nam... Jowita Katarzyna Parol - opinia (2) Serdecznie polecam współpracę z Panią Aleksandrą Sudzik,jest bardzo... Katarzyna Parol Dorota - opinia (2) Bardzo polecam współpracę z Panem Michałem Nitkowskim. Bardzo nam pomógł w... Dorota Krzysztof Ryciuk - opinia (2) Współpraca z Panią Aleksandrą Sudzik przebiegła bardzo sprawnie. Pani... Krzysztof Ryciuk Katarzyna Głowik - opinia (2) Chciałabym bardzo podziękować pani Sandrze Kubiak za pomoc przy sprzedaży... Katarzyna Głowik Arkadiusz Nowak - opinia (2) Dziękuję bardzo Pani Sandrze Kubiak za profesjonalną realizację wspólnie... Arkadiusz Nowak Magdalena Połetek - opinia (2) Bardzo dziękuję za pomoc w sprzedaży mieszkania Pani Urszuli Łojewskiej z... Magdalena Połetek Grazyna Kaminska - opinia (2) Pomogla wiecej niz obowiazek wymagal! Szybko, profesjonalnie i wyjatkowo... Grazyna Kaminska Karol H. - opinia (2) Miałem przyjemność współpracować z Panią Sandrą K. :) Nie wyobrażam sobie... Karol H. Kamil - opinia (2) Wynajęliśmy mieszkanie za pośrednictwem Pani Sandry Kubiak. Przebieg całego... Kamil Grazyna Klemme - opinia (2) Pani Katarzyna Krawczun,plecam z calego serca ..,Pani Katarzyna sprzedala... Grazyna Klemme Mateusz - opinia (2) Bardzo polecam Biuro Nieruchomości Tyszkiewicz i Panią Romę Wojak, w świetle... Mateusz Joanna G.K. - opinia (2) Z całą odpowiedzialnością polecam Pana Michała Nitkowskiego bardzo... Joanna G.K. Sylwia i Krzysiek - opinia (2) Lepiej nie mogliśmy trafić. Polecamy współpracę z Panią Sandrą Kubiak! Mega... Sylwia i Krzysiek Anna - opinia (2) Polecam serdecznie współpracę z Panem Michałem Nitkowskim, który pomógł nam w... Anna