Polecam (1) Dziękuję Pani Małgorzacie Rogowicz za profesjonalną pomoc w sprzedaży... Tomasz W Polecam. (1) Zależało mi na szybkiej sprzedaży domu w jak najlepszej cenie. Zadanie... Kamila S-L Karol Schalkowski (1) Miałem przyjemność współpracować z Panem Karolem kiedy szukałem mieszkania do... Zadowolony Klient
Bardzo polecamy Panią Anię (1) Niedawno zakupiliśmy mieszkanie z Panią Anną Szczuką. Bardzo profesjonalne... Mateusz M. Krzysztof - opinia (1) Chciałbym polecić wszystkim zainteresowanym usługi tego biura nieruchomości.... Krzysztof Warto (1) Miłe zaskoczenie. Pełna wygoda i oszczędność czasu. Polecam oddział w... Agata36 Polecam!!! (1) Świetne biuro, rewelacyjna obsługa! Gorąco polecam zwłaszcza dział kredytowy.... Basia i Michał Adriana - opinia (1) Bardzo rzetelna , profesjonalna i miła obsługa. Fachowo sporządzona oferta... Adriana Szczerze polecam (1) To nasz pierwszy zakup mieszkania, a przy tym pierwsza styczność z kredytem.... Mateusz i Paulina Łukasz Wężyk - opinia (1) Super biuro - profesjonalna i pomocna kadra. Polecam wszystkim, którzy nie... Łukasz Wężyk pełen profesjonalizm (1) Szybka i sprawna obsługa. Polecam ! ANNA Bardzo profesjonalne biuro (1) Bardzo gorąco polecam biuro Tyszkiewicz l, a zwłaszcza panią Madzię Sawluk -... Magdalena Galant-Kowalska Martyna - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Grzegorzem Banaszakiem, świetny specjalista,... Martyna Dziękuję! (1) Serdecznie polecam współpracę z biurem, zwłaszcza z Panem Maciejem... Anna Jasiewicz Łukasz - opinia (1) Dzień dobry, Szukaliśmy mieszkania w okolicach Sopotu, znaleźliśmy je a wraz... Jasiewicz Łukasz pośrednictwo kredytowe (1) Poleeecam wszystkim współprace z Panią Aleksandrą Witka - zdecydowanie jest... Agata Polecam Biuro Tyszkiewicz (1) To był mój pierwszy zakup mieszkania, pierwszy kontakt z biurem... Jagoda szczerze polecam (1) Polecam współprace z Panią Agatą Szopa z biura w Gdańsku. Za pośrednictwem... Bartłomiej B. Świetna obsługa (1) Jestem bardzo zadowolona z pomocy jaką oferuję firma Tyszkiewicz... Emilia polecam (1) Polecam, ze względu na uśmiech połączony z profesjonalizmem. Pani Joanna z... Joanna