Marcin - opinia (1) Polecam serdecznie Panią Joannę Toporek z Gdyni , pomimo obostrzeń związanych... Marcin Piotr - opinia (1) Bardzo polecam Panią Urszulę Łojewską. Perfekcyjna obsluga i profesjonalne... Piotr Zofia - opinia (1) Pani Sandra pomogła mi sprzedać nieruchomość. W bardzo rzetelny sposób... Zofia
Piotr B. - opinia (1) Miła i fachowa obsługa, polecam Panią Monikę z Gdyni. Piotr B. Aleksandra - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Pani Urszula Łojewska jest kompetentną i zaangażowaną... Aleksandra Krzysztof - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z biurem Tyszkiewicz - Nieruchomości... Krzysztof Beata Skoglund - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsluga przez pania Malgorzate Rogowicz.Sprzedawalam dom... Beata Skoglund Adam - opinia (1) Świetne biuro nieruchomości. Bardzo profesjonalna obsługa. Bardzo polecam... Adam Sebastian - opinia (1) Najwyższy profesjonalizm i oddanie klientowi na każdym etapie procesu... Sebastian Olga G. - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Iwoną Kakowską z firmy Tyszkiewicz... Olga G. Agnieszka i Artur - opinia (1) Podziękowanie dla Pani Iwony Kakowskiej Duże zaangażowanie i otwarcie na... Agnieszka i Artur Marzena - opinia (1) Polecamy bardzo biuro sprzedaży nieruchomości Tyszkiewicz. Miła obsługa,... Marzena Katarzyna i Maciej - opinia (1) Sprzedaż mieszkania mimo utrudnionych warunków udała się naprawdę sprawnie.... Katarzyna i Maciej Iwona - opinia (1) W firmie Tyszkiewicz Nieruchomości miałam okazje współpracować z panią Iwoną... Iwona Wioleta - opinia (1) Rzeczowo, konkretnie, zawsze z uśmiechem, p. Iwonka pomaga w całym procesie,... Wioleta Antonina - opinia (1) Wybór firmy Tyszkiewicz był strzałem w dziesiątkę podczas sprzedaży... Antonina Anna - opinia (1) Pani Iwonka, sympatyczna i kompetentna osoba, na odpowiednim miejscu.... Anna Joanna - opinia (1) Z całego serca polecam współpracę z Panią Sandrą! Bardzo pomogła nam w... Joanna Agnieszka i Bartek - opinia (1) Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu Agencji, a przede wszystkim... Agnieszka i Bartek Asia i Bartek - opinia (1) Skorzystaliśmy z usług biura przy sprzedaży mieszkania. Trafiliśmy na Panią... Asia i Bartek