Anna i Grzegorz - opinia (1) Najserdeczniejsze podziękowania dla Pani Iwony Kakowskiej- dzięki której w... Anna i Grzegorz Magdalena Czerniej - opinia (1) Tyszkiewicz Nieruchomości w osobie pani Marianny Boczko to doświadczenie,... Magdalena Czerniej Ewelina - opinia (1) Pani Marianna Boczko z Tyszkiewicz Nieruchomości przeprowadziła mnie przez... Ewelina
Paweł (Sopot) - opinia (1) Współpracowaliśmy z Panią Iwoną przy sprzedaży mieszkania (równocześnie z... Paweł (Sopot) Grażyna - opinia (1) Sprzedaż mieszkania przeprowadzona sprawnie i szybko. Agent pani Agata... Grażyna Monika - opinia (1) Nieoceniona pomoc Pani Marianny Boczko oraz jej profesjonalizm, przekonały... Monika Anna - opinia (1) Wspaniała obługa ze strony Pani pośrednik Uli Łojewskiej. Kompleksowo i... Anna Ewa - opinia (1) Moje marzenie o mieszkaniu w Gdańsku i to blisko morza spełniło się ! Czy... Ewa Krzysztof - opinia (1) Zgłosiłem sie z polecenia oddalem im swoja nieruchomosc na sprzedaż. Pogli mi... Krzysztof Piotr - opinia (1) Obsługa transakcji najmu mieszkania przebiegła profesjonalnie, sprawnie. Pani... Piotr Darek - opinia (1) Sprzedajemy drugą nieruchomość w waszej firmie i jesteśmy zadowoleni z... Darek Norbert & Iwona - opinia (1) Polecam współpracę z Panią Katarzyną Krawczun z gdyńskiego oddziału. Pełen... Norbert & Iwona Dagmara - opinia (1) Miałam niewypowiedzianą przyjemność krótkiej (i to jest plus) współpracy z... Dagmara Rafal - opinia (1) Zakupiłem mieszkanie za pośrednictwem tego biura nieruchomości i jestem... Rafal Niezadowolony klient - opinia (1) Przez 3 miesiące trwania umowy firma nie zrobiła nic ws. sprzedaży... Niezadowolony klient Arsc - opinia (1) Zadziwiające zjawisko polegające na niechęci udzielania wyjaśnień dot.... Arsc Andrzej - opinia (1) Ze współpracy z Biurem Nieruchomości Tyszkiewicz jestem bardzo zadowolony. W... Andrzej Wojciech.B - opinia (1) Miałem przyjemność współpracować z Panią Monika Fitaszewska także gorąco... Wojciech.B Magdalena - opinia (1) Bardzo profesjonalnie i sprawnie przeprowadzony proces zakupu mieszkania,... Magdalena Paweł - opinia (1) Bardzo dziękuję za pomoc pani Iwonie. Dzieki jej wiedzy, profesjonalnemu... Paweł