Piotr - opinia (2) Pan Piotr Żyliński okazał się super pomocną i kontaktową osobą. Dzięki niemu... Piotr Szymon - opinia (1) Pani Marianna Boczko zajmowała się sprzedażą mieszkania, które ostatnio... Szymon Maciej - opinia (2) Doceniam za profesjonalizm , doświadczenie i osobiste zaangażowanie.... Maciej
Chris - opinia (2) Biuro generalnie polecam. Polecam również Pana Karola Schalkowskiego.... Chris Kasia - opinia (2) Mieszkamy za granicą i postanowiliśmy sprzedać dom. Z kilku ofert wybraliśmy... Kasia Barbara - opinia (2) Pan Piotr bardzo szybko i sprawnie wynajol mi mieszkanie. Bardzo mily i... Barbara Zaneta - opinia (2) polecam panią Agatę Szopa. Sprzedałam z nią mieszkanie, pomogła przy całej... Zaneta Przemek - opinia (2) Niechętnie podchodziłem do pośredników, wszyscy zapewniali mnie w tym samym..... Przemek Krzysztof - opinia (2) Polecam współpracę z Panią Agatą Sz. Zakupując mieszkanie nie miałem... Krzysztof Arkadiusz Kupc - opinia (2) Polecam Tyszkiewicz Nieruchomości oraz mojego opiekuna Pana Marcina Malottki... Arkadiusz Kupc Wieslaw-Karol Ksiezarczyk - opinia (2) Poniewaz mieszkamy od dluzszego czasu zagranica nie mielismy mozliwosci zeby... Wieslaw-Karol Ksiezarczyk Anetta W - opinia (2) Współpracowałam z Panią Marianną Boczko. Jest bardzo kompetentna, skuteczna,... Anetta W Paula - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z Panem Piotrem. Godny zaufania agent.... Paula Iwona - opinia (1) Dzięki licznym propozycjom ze strony agenta pośredniczącego w wynajmie połowy... Iwona Robert - opinia (2) Bardzo polecam biuro nieruchomości Tyszkiewicz. Pani Małgorzata Rogowicz... Robert Urszula - opinia (2) Bardzo polecam Pana Piotra Żylińskiego z agencji. Zaangażowany również po... Urszula Aliaksandr - opinia (2) The agent was very helpful not only in finding the apartment for rent, but... Aliaksandr Krzysiek - opinia (2) Miła obsługa skutkująca szybką sprzedażą nieruchomości. Krzysiek Dorota Kubiak - opinia (2) Dziekujemy pani Malogorzacie Bortnowskiej za profesjonalną pomoc przy... Dorota Kubiak Magda Husar - opinia (2) Korzystałam w usług biura Tyszkiewicz Nieruchomości podczas sprzedaży... Magda Husar