Michał - opinia (2) To druga transakcja za pośrednictwem Tyszkiewicz Nieruchomości.Transakcje... Michał Piotr - opinia (2) Korzystałem dwukrotnie z pomocy Pani Ewy Persak, reprezentującej Tyszkiewicz... Piotr Harry King - opinia (2) Profesjonalizm przy kazdym kroku sprzedazy nieruchomosci, z czystym sumieniem... Harry King
Joanna Schäfer Frankfurt/Menem - opinia (2) Pani Iwona Kakowska to osoba o niebywałej, pozytywnej energii i doskonałej... Joanna Schäfer Frankfurt/Menem Dariusz Szabucki - opinia (1) Super bardzo polecam ,szybka obsługa klienta Dariusz Szabucki Krzysztof - opinia (2) Bardzo miła, profesjonalna, sprawna i kompleksowa obsługa procesu zakupu... Krzysztof Michał - opinia (1) Kolejny raz skorzystałem z usługi pośrednictwa firmy... Michał Karolina K. - opinia (1) Miałam przyjemność skorzystać z usług biura Tyszkiewicz Nieruchomości oraz... Karolina K. Paweł i Ewelina - opinia (2) Bardzo polecam Panią Iwonę Kakowską. Profesjonalna, życzliwa i pomocna na... Paweł i Ewelina Agnieszka Firlej - opinia (2) Pani Iwona Kakowska Agent Nieruchomości z charyzma, wszechstronna wiedza i... Agnieszka Firlej Bożena i Andrzej - opinia (2) Sprzedaż mieszkania powierzyliśmy agencji Tyszkiewicz Nieruchomości i to był... Bożena i Andrzej Piotr Janicki - opinia (2) Polecam profesjonalną i kompleksową pomoc agenta biura Tyszkiewicz... Piotr Janicki Bogusia z Elbląga - opinia (2) Dzień dobry, bardzo polecam biuro Tyszkiewicz - Nieruchomości ze względu na... Bogusia z Elbląga Adam Liz - opinia (2) Pełen profesionalizm, cały okres współpracy czuliśmy się prowadzeni za rękę,... Adam Liz Katarzyna Glanc - opinia (2) Serdecznie polecam współpracę z Panem Michałem Nitkowskim, agentem z oddziału... Katarzyna Glanc Katarzyna - opinia (2) W pełni profesjonalna obsług , Polecam P Piotra Żylińskiego . Katarzyna Joanna Laskowska - opinia (2) Pan Piotr Żyliński wykazał się ogromną pomocą przy kupnie mieszkania w... Joanna Laskowska Maria - opinia (2) Bardzo dziękuję za profesjonalną i niezwykle komfortową obsługę zakupu... Maria Katarzyna - opinia (2) Serdecznie polecam współpracę z tym biurem nieruchomości. Szczególnie... Katarzyna jacek - opinia (2) Pan Karol Schalkowski z biura Tyszkiewicz, bardzo pomógł nam w dopełnieniu... jacek