Adam Rusiński - opinia (2) Byłem zainteresowany sprzedażą mieszkania w Gdańsku.Z firm na rynku... Adam Rusiński Jola - opinia (2) Pani Iwona Kakowska to profesjonalna i sympatyczna osoba, która pomogła nam... Jola Gosia - opinia (1) Dziękuję serdecznie Panu Zylińskiemu za okazanie mieszkań i jego fachowość. Gosia
Katarzyna Sawicka - opinia (1) Chciałabym bardzo podziękować Pani Mariannie Boczko za wspaniałą i "owocną"... Katarzyna Sawicka Marta - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z biurem Tyszkiewicz. Miałam przyjemność korzystać... Marta Jerzy Prygiel - opinia (2) Pierwszy raz korzystaliśmy z usług firmly Tyszkiewicz Nieruchomości sp. z o.... Jerzy Prygiel gdanskczteryoceany@gmail.com - opinia (2) Witam Polecam Iwonkę Kakowską. Pełny profesjonalizm . Gorąco polecam. gdanskczteryoceany@gmail.com Marcin - opinia (2) Zdecydowanie polecam Tyszkiewicz-Nieruchomości i Panią Iwonę Kakowską, która... Marcin Natalia i Maciej - opinia (2) Chcielibyśmy serdecznie podziękować pani Iwonie Kakowskiej za pomoc na każdym... Natalia i Maciej Łukasz K. - opinia (2) Serdecznie polecam Panią Iwonę Kakowską z Tyszkiewicz Nieruchmości, uprzejma,... Łukasz K. Rafał - opinia (2) Gorąco polecam! Pani Iwonie Kakowskiej udało się sprzedać specyficzną... Rafał Wiktoria Szwarc - opinia (2) Profesjonalna agencja nieruchomosci. Szybko udało sie sprzedać nieruchomość.... Wiktoria Szwarc Anna R - opinia (2) Zdecydowanie polecam.pelen profesjonalizm. Anna R Tinka - opinia (2) Polecam Tyszkiewicz-Nieruchomości. Chciałam bardzo podziękować Pani Agacie za... Tinka Beata - opinia (2) Tydzień temu zakończyłam transakcję sprzedaży mieszkania. Polecam z czystym... Beata Izabela - opinia (2) Najlepszy pośrednik nieruchomości z którym mieliśmy do czynienia. Współpraca... Izabela Krzysztof - opinia (2) Miła, profesjonalna, rzetelna obsługa Krzysztof Anna Adamska - opinia (2) P. Urszula Łojewska spisała się na medal. Profesjonalna, zaangażowana i... Anna Adamska Piotr - opinia (2) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Polecam współpracę z Panią Ewą,... Piotr Wojtek - opinia (2) Zdecydowałem się skorzystać z usług agencji Tyszkiewicz Nieruchomości przy... Wojtek