Adrian F - opinia (2) Jeżeli w Tyszkiewicz Nieruchomości każdy jest tak profesjonalny jak Pan Piotr... Adrian F Marek J. - opinia (2) Zdecydowanie polecam. Szczególnie dziękuję Pani Małgorzacie Rogowicz za... Marek J. Justyna - opinia (2) Polecam współpracę z Panem Piotrem Żylińskim dzięki jego pomocy oraz wiedzy... Justyna
Małgosia S. - opinia (2) Polecam z całego serca Panią Annę Lenczewską w której ręce oddałam moje... Małgosia S. Roger GB - opinia (2) Mrs.Małgorzata jest bardzo miłym agentem nieruchomości, który pomógł nam... Roger GB Jacek Kowalewski - opinia (2) Chciałbym serdecznie podziękować Pani Małgorzacie Rogowicz za wspaniałą... Jacek Kowalewski Marek Pieniak - opinia (2) Pan Igor Szczupakowski ... hmmm - ambitny, zaangażowany, przygotowany... Marek Pieniak Agnieszka Krajewska Karolina Krajewska - opinia (2) Bardzo dziękuję Pani Annie Lenczewskiej. Urzekła mnie i moją córkę pozytywną... Agnieszka Krajewska Karolina Kra Ewelina D - opinia (2) Wraz z mężem bardzo polecamy Panią Annę Lenczewską. Pani Anna jest bardzo... Ewelina D Aleksander - opinia (2) Bardzo miła i kompetentna Pani Ania znalazła najemców lokali użytkowych.... Aleksander Paweł S. - opinia (2) Korzystałem z tej agencji przy sprzedaży mieszkania. Pan Andrzej Leonowicz... Paweł S. Łukasz - opinia (2) Bardzo polecam współpracę z panią Urszulą Łojewską z Biura Nieruchomości... Łukasz Michał - opinia (2) Współpraca z biurem nieruchomości Tyszkiewicz, w szczególności z p. Andrzejem... Michał Aleksandra - opinia (2) Korzystaliśmy z pomocy p. Karoliny Grubby z biura nieruchomości Tyszkiewicz... Aleksandra Beata I Maciej - opinia (2) Serdecznie dziękujemy Pani Annie Lenczewskiej z biura Tyszkiewicz -... Beata I Maciej Maciej B. - opinia (2) Dzięki bardzo szybkiemu i sprawnemu kontaktowi z Panem Andrzejem Leonowiczem... Maciej B. Krzysztof - opinia (2) Z braku czasu zleciłem wynajem dla P. Piotra i muszę powiedzieć, że kilka dni... Krzysztof Marcin - opinia (2) Ostatniego dnia maja dzięki znakomitej pośredniczce z Gdyni Pani Joannie S.... Marcin Sylwia - opinia (2) Gorąco polecam współpracę z Panią Iwoną, zaangażowanie i pomoc na tysiąc... Sylwia Dorota - opinia (2) Pełen profesjonalizm. Po prostu szybko, łatwo, z dużym zaangażowaniem:))... Dorota