Iwona - opinia (2) Bardzo gorąco polecamy to biuro nieruchomości. Polecam szczególnie Panią... Iwona Tomek - opinia (2) Super współpraca z Panem Piotrem Żylińskim. Bardzo sprawnie i profesjonalnie.... Tomek Aleksandra - opinia (2) Bardzo polecam to biuro nieruchomości. Sprzedaz nieruchomosci poszła łatwo,... Aleksandra
Gracjan - opinia (2) Bardzo polecam, Pani Joanna Siewert skutecznie przeprowadziła mnie przez... Gracjan Michał - opinia (2) Skuteczne biuro nieruchomości. Gorąco polecam Panią Ewę Czerwińską, pomiomo,... Michał Małgorzata Strzelewska - opinia (2) Profesjonalna usługa i podejście do klienta. Małgorzata Strzelewska Andrzej - opinia (2) Pani Małgorzata Bortnowska z dużym zaangażowanie i zrozumieniem moich potrzeb... Andrzej Beata - opinia (2) Witam. Mogę z całą odpowiedzialnością polecić Panią Joannę Siewiert agentkę,... Beata Radosław Wróblewski - opinia (2) Polecam Agencje Nieruchomości Tyszkiewicz, cechuje ich profesjonalizm i... Radosław Wróblewski Piotr Podhajski - opinia (2) Gorąco polecam Agencję Tyszkiewicz -Nieruchomosci .. Współpraca z Panią Agatą... Piotr Podhajski Najlepsze biuro nieruchomości w Trójmieście (3) Sprzedawałam z biurem Tyszkiewicz Nieruchomości już dwie nieruchomości i... Joanna Gorczycowa Karolina - opinia (2) Początkowo starałam się znaleźć własny kąt w pojedynkę. Nie określę tego... Karolina Krystian Ziółkowski - opinia (2) Korzystając z usług świadczonych przez Pana Karola Schalkowskiego mogliśmy... Krystian Ziółkowski Wiesława i Andrzej - opinia (2) Gorąco wszystkim polecamy współpracę z Panią Urszulą Łojewską z Biura... Wiesława i Andrzej Wojtek - opinia (2) Miałem ogromne szczęście iż pomocną dłoń wyciągnęła do mnie Pani Joanna... Wojtek Rafał - opinia (2) Korzystając z usług świadczonych przez Pana Michała Nitkowskiego mogłem... Rafał Magdalena Z-Ś - opinia (2) Mieszkanie zostało sprzedane w oczekiwanym przeze mnie czasie. Agent... Magdalena Z-Ś marzena - opinia (2) postanowiłam wynająć własne mieszkanie za pośrednictwem Biura Nieruchomości... marzena Izabela - opinia (2) Pan Piotr Żylińśki jest bardzo kompetentnym pośrednikiem nieruchomości. Od... Izabela Barbara Ś. - opinia (2) Mile jestem zaskoczona, że mieszkanie zostało tak szybko sprzedane. Polecam... Barbara Ś.