Dmitri - opinia (2) Jestem bardzo zadowolon ze współpracy i rezultatu. Trafiłam do agencji... Dmitri Anna - opinia (2) Pani Agata - najlepszy agent nieruchomości z jakim dotychczas... Anna Tomasz G - opinia (2) Dzięki pani Sandrze udało nam się sprzedać mieszkanie już po pierwszej... Tomasz G
Alicja - opinia (2) Obsługa sprzedaży lokalu profesjonalna i kompetentna. Na bieżąco informacja o... Alicja Marzena Cirson - opinia (2) Szczerze polecam - a w szczególności Panią Sandrę Kukowską - zawsze... Marzena Cirson Aleksandra R. - opinia (2) Pani Małgorzata Bortnowska - fachowa, miła i sympatyczna osoba, pomocna w... Aleksandra R. Katarzyna S - opinia (2) Serdecznie polecam Panią Sandrę Kubiak, która profesjonalnie i szybko pomogła... Katarzyna S Elzbieta BM - opinia (2) Mieszkanie zostało sprzedane przez agenta pana Piotra Żylińskiego z agencji... Elzbieta BM Ludmiła Lempart - opinia (2) Bardzo profesjonalnie, pomocnie i fachowo. Kontakt szybki, regularny - zawsze... Ludmiła Lempart Anna Kąkol - opinia (2) Pan Michał Nitkowski w profesjonalny sposób zajął się sprzedażą mieszkania.... Anna Kąkol katarzyna i henryk śmiałek - opinia (2) Agencja godna polecenia - szczególnie agent Marianna Boczko bardzo... katarzyna i henryk śmiałek Ryszard - opinia (2) Miałem przyjemność współpracować z panią Moniką Fitaszewska .Bardzo polecam... Ryszard Joanna Bednarz - opinia (2) Współpraca z Panią Pauliną Chmiel mimo zawiłości procedury to sama... Joanna Bednarz Aleksandra - opinia (2) To już druga moja przygoda z Biurem Nieruchmosci Tyszkiewicz. Bardzo owocna... Aleksandra Bożena Mandervelt - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Pauliną Chmiel. W pełni... Bożena Mandervelt Marek - opinia (2) W sprzedaży mieszkania postanowiłem skorzystać z pomocy pośrednictwa... Marek Dariusz - opinia (2) Rzetelna obsługa transakcji, dobry kontakt i doradztwo. Dariusz Monika - opinia (2) Absolutnie korzystam z agencji od roku 2008 jeśli chodzi i wynajem mieszkania... Monika Ewa - opinia (3) Jestem pod wrażeniem jak szybko i sprawnie przebiegła sprzedaż mojego... Ewa Arek G. - opinia (2) Polecam na 100% biuro nieruchomości Tyszkiewicz, a w szczególności Panią... Arek G.