Elżbieta Tamborska - opinia (2) Z Panem Andrzejem Leonowicz udanie sprzedałam 2 kawalerki.Dobrze zaplanował... Elżbieta Tamborska Roman - opinia (2) Bardzo profesjonalna obsługa szczególnie polecam Pani Iwona Gościnna -... Roman Lucyna - opinia (2) Dziękuję bardzo Pani Sandrze Kubiak za skuteczną pomoc przy wynajmie... Lucyna
Hlib - opinia (2) Thanks to Mr. Andrzej Leonowicz, we were able to find an apartment for rent.... Hlib Hanna - opinia (2) Z usług Pana Andrzeja L. z biura "Tyszkiewicz", korzystałam przy sprzedaży... Hanna Andrzej Rykowski - opinia (2) Bardzo rzetelnie przedstawiona oferta bez zbednych ubarwien. Po godzinnym... Andrzej Rykowski Katarzyna W - opinia (2) Pani Ewa to nie tylko specjalistka, ale także wspaniała empatyczna dusza,... Katarzyna W Monika - opinia (2) Polecam bardzo biuro nieruchomości a przede wszystkim Panią Ewę Czerwińską za... Monika Wiesław Pupiałło - opinia (2) Korzystałem z pomocy wielu pośredników nieruchomości. Czy byłem zadowolony do... Wiesław Pupiałło Mateusz M. - opinia (2) Bardzo polecam Pan Andrzeja Leonowicza który już od pierwszego kontaktu... Mateusz M. Irena Leks - opinia (2) Pelen profesjonalizm. Pani Agata Ziolkowska byla bardzo pomocna przy nie... Irena Leks Wiola i Przemek - opinia (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Biura Nieruchomości Tyszkiewicz. Pani... Wiola i Przemek Bartek - opinia (1) Agencja nieruchomości mimo oferty na wyłączność nie sprzedała mieszkania w... Bartek Jarka - opinia (2) Polecam z całego serca Panią Iwonę Gościnną z biura Tyszkiewicz. Moja... Jarka Karina - opinia (2) Bardzo polecam agencje nieruchomosci, a w szczególności Panią Iwonę Gościnną.... Karina Katarzyna - opinia (2) Podczas poszukiwań mieszkania trafiliśmy na ofertę biura Tyszkiewicz , którą... Katarzyna Lucyna - opinia (2) Miałam przyjemność współpracować z Panią Iwonką Gościnną przy sprzedaży... Lucyna Barbara S.z Wejherowa - opinia (2) Pani Joanna Kropiewnicka - bardzo profesjonalne podejście do klienta, zawsze... Barbara S.z Wejherowa David - opinia (2) Anna Lenczewska and her office were great! I\\\'d recommend them to anyone.... David Beata i Mariusz W - opinia (2) Bardzo, bardzo polecam współpracę z Panią Joanną Siwert, Która pośredniczyła... Beata i Mariusz W